fbpx
Ylitse MentorApp

Ahdistaako?
Et ole yksin.

Kysy tukea ihmiseltä, joka on kokenut saman.

Lataa sovellus
Ylitse MentorApp -vertaismentoripalvelu

Vertaistukea nuorille ja aikuisille

Vertaismentorointia yli 17-vuotiaille. Vertaismentorit tukevat sinua luottamuksellisesti. He tarjoavat vertaistukea omakohtaisten kokemustensa pohjalta. Voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan mentorin ja saada pidempiaikaista tukea ajasta ja paikasta riippumatta. 

Mentorit ovat koulutettuja vapaaehtoisia ja vastaavat oman aikataulunsa puitteissa.  Muista, että vakaviin ongelmiin tulee aina hakea ammattiapua.

Juttuseuraa ja neuvoja

Voit jutella SOS-Lapsikylän valmentamien vertaismentoreiden kanssa anonyymisti mielessäsi olevista asioista. Vertaismentori voi olla sinulle juttukaveri, ymmärtävä kuuntelija tai rinnalla kulkija elämän erilaisissa tilanteissa.

Voit keskustella esimerkiksi

  • Ahdistuksesta
  • Ihmissuhteista
  • Vanhemmuudesta
  • Masennuksesta
  • Yksinäisyydestä
  • Itsenäistymisestä
  • Traumoista
  • Addiktioista
  • Identiteettikysymyksistä

Älä kuitenkaan unohda, että vertaismentorit ovat kokemusasiantuntijoita. Vakavissa ongelmissa tulee aina kääntyä ammattiavun puoleen.

Yksityisyys ja luotettavuus ovat meille tärkeitä. Kaikki keskustelut käydään luottamuksellisesti, eikä sovelluksessa luovuteta henkilötietoja. Ylitse MentorAppin käyttö on sinulle maksutonta.

Tutustu mentoreihin

Mentorit ovat SOS-Lapsikylän ja sosiaalialan järjestöjen vapaaehtoisia. He ovat paikalla oman aikansa puitteissa.

Lue mentoreiden profiileja ja valitse sinulle sopiva mentori yhteisen kokemuksen tai muun yhdistävän tekijän perusteella.

Sopikaa yhteinen tapaamisaikanne sovelluksessa tai viestitelkää kun teille molemmille parhaiten sopii.

Ylitse MentorAppia käyttävät

Ylitse MentorApp tekee yhteistyötä myös kuntien kanssa.

Hei sosiaalialan järjestö! Kiinnostuitteko?

Ylitse MentorApp voi olla osa myös teidän toimintaanne. Vapaaehtoisenne saavat meiltä koulutuksen ja mahdollisuuden toimia vertaismentorina Ylitse MentorApissa.
Ota yhteyttä, jos haluat tehdä yhteistyötä!

Kehitystyön taustaa

Sovellus on suunniteltu ja kehitetty yhdessä sijaishuollosta aikuistuneiden kanssa vuosien 2016-2019 aikana toteutuneessa Ylitse-projektissa. Tavoitteena oli kehittää uudenlaisia apu- ja tukipalveluja lastensuojelun sijaishuollosta aikuistuvien tueksi.

Yhteistyötä on tehty myös seuraavien tahojen kanssa:

Yhteystiedot

Kiinnostuitko Ylitse MentorAppista? Kerron mielelläni lisää sovelluksesta ja vertaismentorina toimimisesta. Ota yhteyttä! 

Eppu Saarela profiilikuva
Eppu Saarela
asiantuntija
044 717 0834

Ajankohtaista