fbpx
Ryhdy SOS-kummiksi

Kummina
annat
lapselle
turvallisen kodin.

Maailmassa on miljoonia lapsia, jotka ovat menettäneet isän ja äidin. Lapsia, joista ei huolehdi kukaan.

Lapset, joilla ei ole vanhempien tukea, ovat erittäin haavoittuvia. Monilla ei ole kotia, ei ruokaa, ja he elävät jatkuvassa hyväksikäytön vaarassa. Monet lapsista eivät käy koulussa eikä heillä ole mahdollisuutta päästä edes perusterveydenhuoltoon. Miljoonat päätyvät kaduille ilman turvaverkkoja ja suojaa.

Me uskomme, että jokainen lapsi ansaitsee edes yhden positiivisen ja pysyvän ihmissuhteen turvalliseen aikuiseen, joka pitää huolta ja välittää. Turvallinen koti antaa lapselle mahdollisuuden kasvaa täyteen potentiaaliinsa.

Tyttö hymyilee liitutaulun edessä Komarin aluella, Sri Lankassa.

Tuellasi on merkitystä

Voit ryhtyä SOS-Kummiksi lapsikylälle, jolloin sinulla on mahdollisuus seurata kylän lasten kasvu- ja kehitystarinaa ja nähdä kuinka tukesi oikeasti voi muuttaa lapsen elämän.

Tukesi auttaa myös haavoittuvissa oloissa eläviä perheitä lapsikylien lähettyvillä. Lähiyhteisön perheet voivat käyttää lapsikylän palveluita ja saada apua lasten hyvinvoinnin tukemiseen.

Voit toivoa kummikylää Afrikasta, Aasiasta, Euroopasta tai Latinalaisesta Amerikasta.

Osa kummimaksuista ohjataan SOS-Lapsikylän ylläpitämään kehitysyhteistyöhön Afrikassa. Kehitysyhteistyöhankkeiden avulla voimme torjua köyhyyttä ja auttaa vanhempia pitämään parempaa huolta lapsistaan. Autat lapsia pysymään biologisten perheidensä luona ja estämään perheiden hajoamisen. Näin apusi vaikuttavuus moninkertaistuu.

Afrikkalainen äiti pistää lasta sylissä ja molemmat ovat hymyissä suin.

Sinun lahjoituksesi auttaa heikoimmassa asemassa olevia lapsia.

Kaikkialla maailmassa lapset ovat väkivallan, köyhyyden, luonnonkatastrofien ja sairauksien kaikista haavoittuvimmat uhrit. Jos lapsen syntymäperhe ei pysty huolehtimaan lapsesta tai lapsi on menettänyt vanhempansa, sinä voit SOS-Kummina mahdollistaa lapselle kodin yhdestä lähes 600 lapsikylästämme ympäri maailmaa.

Tälläkin hetkellä noin 220 miljoonaa lasta on menettänyt tai on vaarassa menettää vanhempiensa huolenpidon. Se tarkoittaa 10% kaikista maailman lapsista. Yhdenkään lapsen ei pitäisi kasvaa yksin.

Avullasi lapsilla on mahdollisuus kasvaa turvallisessa perheessä.

Avullasi lapsilla on välittävä vanhempi ja sisaruksia.

Lapsilla on turvallinen koti koko lapsuutensa ajan.

Lapset saavat laadukasta koulutusta koulutetuilta opettajilta ja valmentajilta.

Lasten terveydestä huolehditaan.

Lapset saavat mahdollisuuden kuulua kannustavaan yhteisöön.

Amadi
Äiti kertoi minulle, kun minut tuotiin tänne olin tosi kipeä. En muista sitä enää. Tykkään kun me tehdään keittiössä hommia äidin kanssa. Äiti sanoo minua pikku apulaisekseen.
Amadi
Rose
Kummimme on auttanut minua ja perhettäni valtavasti edes tuntematta meitä. En olisi tässä ilman häntä. On vaikea edes löytää oikeita sanoja.
Rose
Jamilah
Isoäiti piti minusta ja veljestäni huolta kun olimme ihan pieniä, mutta sitten hän ei voinut enää tehdä töitä eikä meille ollut enää rahaa ruokaan. Tykkään täällä eniten kun pelataan jalkapalloa veljen kanssa ja äidistä.
Jamilah

Lahjoitusvarojen käyttö

80%
80 % menee lasten hyväksi.
20%
20 % lahjoituksista käytetään hallinnointiin, viestintään ja uusien kummien hankkimiseen.

Lue, miten tukesi auttaa