Ajankohtaista

Blogi: Uudistuva SOS-Lapsikylä yhä useamman lapsen tukena

Lapsen sijoittaminen asumaan pois omasta syntymäkodistaan uusien vanhempien ja sisarusten kanssa on aina kaikille osapuolille jännittävä, vähän hämmentävä ja tunteikas hetki. Lapsen, sisarusten ja vanhempien päässä sinkoilee monenlaisia ajatuksia.

Lue lisää
Fazer Leipomot ja Neste tukemaan SOS-Lapsikylää munkkirasvakampanjalla

Kiertotalouden hengessä Neste ja Fazer Leipomot yhdistävät voimansa Munkkitemppu-kampanjassa. Fazer Leipomoiden vapun munkkien paistosta syntyvästä paistorasvasta jalostetaan Neste MY uusiutuvaa dieseliä, jonka arvoa vastaava summa lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen SOS-Lapsikylälle.

Lue lisää
Tule kuulemaan sijaisvanhemmuudesta Helsinkiin ja Vantaalle

Oletko kiinnostunut sijaisvanhemmuudesta? SOS-Lapsikylä järjestää sijaisvanhemmuudesta kaksi infoiltaa pääkaupunkiseudulla: ke 3.5. klo 17.30-19.30 SOS-Lapsikylän keskustoimistossa Helsingissä (Snellmaninkatu 13) ja ke 10.5. klo 17.30-19.30 Asukastila Rubiinissa Vantaan Kivistössä (Rubiinikehä 2 b).

Lue lisää
Blogi: Katseen kohteena sijaishuollon arki

Vaikka sijaishuoltoon liittyvä tutkimuskiinnostus on lisääntynyt viime vuosina, tiedämme tutkimusten pohjalta kuitenkin varsin vähän siitä, millaisia arjen käytäntöjä lastensuojelulaitoksissa on tai miten sijaisperheissä toimitaan lasten kanssa.

Lue lisää
Sinustako sijaisvanhempi pääkaupunkiseudulle?

SOS-Lapsikylä järjestää infoillan sijaisvanhemmuudesta tiistaina 25.4. klo 17.30-19.30 Lahden kaupunginkirjasto-maakuntakirjaston kokoustila Kaarnassa (Kirkkokatu 31, Lahti).

Lue lisää
Yli 40 järjestöä vetoaa hallitukseen pakolaiskiintiön korottamiseksi

Hallituksen kehysriihessä huhtikuun lopussa luodaan suuntaviivat Suomen taloudelle seuraavalle vuodelle. Järjestöt vaativat, että pakolaiskiintiötä korotetaan vuodelle 2018. Kiintiön korottamisen puolesta puhuvat myös Sixten Korkman ja arkkipiispa Kari Mäkinen.

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Haemme kehittämissuunnittelijaa keskustoimistollemme pääkaupunkiseudulle

Sinulla on näkemystä lapsiperheiden palveluiden kehittämistarpeista. Kehittämissuunnittelijan tehtävässä tavoitteisiin pääsy edellyttää kehittämisosaamista, innovatiivisuutta ja kokonaisvaltaista lapsiperheiden palvelujärjestelmän tuntemusta.

Haemme Kuopioon kehittämissuunnittelijaa

Sinulla on näkemystä lapsiperheiden palveluiden kehittämistarpeista. Kehittämissuunnittelijan tehtävässä tavoitteisiin pääsy edellyttää kehittämisosaamista, innovatiivisuutta ja kokonaisvaltaista lapsiperheiden palvelujärjestelmän tuntemusta.

Haemme lapsikylävanhemman sijaista Kaarinaan

Lapsikylävanhemman sijainen työskentelee työjaksojen aikana lapsikylä- ja/tai sijaiskodissa ympärivuorokautisesti. Tehtävät vaihtelevat lasten ja kotien tarpeiden mukaan.

Haemme sosiaalityöntekijää Tampereelle

Työtehtäviin kuuluvat muun muassa sijaisvanhempien rekrytointi, sijoitusprosessit ja yhteistyö sijoittaviin kuntiin sekä sijaisvanhempien ja lasten tukeminen.

SOS-Lapsikylä hakee lapsikylävanhempaa Vihantiin

Vihannin lapsikylä hakee lapsikylävanhempaa hoitamaan ja kasvattamaan lapsikylään sijoitettuja lapsia, jotka eivät voi asua omassa kodissaan. Lapsikylävanhempi asuu lapsikyläkodissa yhdessä kotiin sijoitettujen lasten kanssa.

Sinustako toimeksiantosuhteinen sijaisvanhempi Vantaan tai Espoon lapsikylään?

SOS-Lapsikylä tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden yhdistää työ, perhe ja koti. Käynnistämme lapsikylätoiminnan Vantaan Kivistössä v. 2017. Haemme uusiin, tammikuussa valmistuviin koteihin sijaisvanhempia, joilla on halu ja valmius toimia erityisesti sisarusten tai erityistä hoitoa tarvitsevien lasten sijaisvanhempana.

Haemme omassa kodissa toimivia sijaisvanhempia ympäri Suomen

Haemme toimeksiantosuhteisia sijaisvanhempia Punkaharjulle, Kaarinaan, Ylitorniolle, Vihantiin ja Espoon Tapiolaan.

Haemme lapsikylävanhempia Espooseen, Kaarinaan ja Vihantiin

Lapsikylävanhempi on sijaisvanhemman ammattinimike SOS-lapsikylätyössä. Lapsikylävanhemmat asuvat ja työskentelevät lapsikyläkodissa hoitaen kotiin sijoitettuja huostaan otettuja tai avohuollon tukitoimin sijoitettuja lapsia.

Palautelomake

Palautelomake

Lahjoita