Ajankohtaista

Blogi: Mihin kaikki katosi?

Antti oli nuoren äitinsä, Annan, elämän keskipiste. Vaikeasta taustastaan ja ympäristön epäluuloista huolimatta Anna oli päättänyt pitää Antin ja kantaa äitiyden vastuun. Jo raskauden aikana Anna pohti paljon omaa lapsuuttaan ja suhdettaan omaan äitiinsä.

Lue lisää
Insaco Oy:stä SOS-Lapsikylän ensimmäinen yritysyhteistyökumppani Kuopiossa

SOS-Lapsikylä on saanut Pohjois-Savoon ensimmäisen yritysyhteistyökumppaninsa tukemaan alueen lasten ja perheiden hyvinvoinnin edistämistä, kun korjausrakentamiseen erikoistunut Insaco Oy lähti mukaan yhteistyöhön kolmeksi vuodeksi.

Lue lisää
Järjestöt maailman pakolaispäivänä: Pakolaiskiintiötä korotettava historiallisessa pakolaistilanteessa

Yli 40 järjestöä vetoaa Suomen hallitukseen maailman pakolaispäivänä 20.6. Kun maailmassa on jälleen enemmän pakolaisia kuin koskaan, Suomen on osallistuttava yhteiseen vastuunjakoon. Pakolaiskiintiötä on korotettava, järjestöt vaativat eduskunnassa järjestetyssä tilaisuudessa tänään.

Lue lisää
Blogi: Unelmien äärellä

Muistan ajan sijoitukseni jälkeen, jolloin unelmoiminen tuntui minusta mahdottomalta. En jaksanut tai halunnut ajatella elämää kovin pitkälle eteenpäin. Arjen tasoittuessa ja toisten ihmisten rohkaistessa sydämeni toiveet alkoivat taas elää mielessäni. Tarvitsin kuitenkin aikaa, turvaa ja toisia ihmisiä.

Lue lisää
SOS-Lapsikylän Suuria unelmia -valokuvanäyttelyn teokset kaupan Huuto.netissä

SOS-Lapsikylän Suuria unelmia -kampanjassa kannustetaan kaikkia lapsia tavoittelemaan unelmiaan. Kampanjassa ovat mukana Jenni Vartiainen, Jare Tiihonen, Jaajo Linnonmaa ja monet muut Suomen eturivin tähdet.

Lue lisää
Blogi: Sinullakin oli unelma

Sinullakin oli unelma, vaikka pitkään aikaan et uskaltanut sanoa sitä ääneen. Se teki liian kipeää ja tiesit, miten vaikeaa – lähes mahdotonta – sinun olisi saavuttaa unelmasi kaiken sen jälkeen, mitä oli tapahtunut. En tiedä, mitä kaikkea elämässäsi oli ollut, mitä olit kokenut ja miksi olit tehnyt vääriä valintoja. Sen tiedän, että kannoit mukanasi paljon häpeää ja puhumattomia asioita.

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Haemme lastensuojelun ammattilaisia sijaisvanhemmiksi Espooseen

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja tilat sekä moniammatillisen tiimin ja yhteisön tuen. Sijaisvanhemmuus on vaativa tehtävä ja siten myös onnistumiset koetaan erittäin palkitsevina.

Haemme lastensuojelun ammattilaisia sijaisvanhemmiksi Vihantiin

Rekrytoimme vanhempia laitosluvilla toimiviin lapsikyläkoteihimme työskentelemään vaativassa ja palkitsevassa tehtävässä huostaan otettujen lasten kanssa. Lapsikyläkodit tarjoavat loistavat puitteet ammatilliseen perhehoitoon ja lapsille turvallisen kasvuympäristön luomiseksi.

Sinustako sijaisvanhempi Vantaan, Espoon tai Kuopion lapsikylään?

SOS-Lapsikylä tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden yhdistää työ, perhe ja koti. Käynnistämme lapsikylätoiminnan Vantaan Kivistössä ja Kuopioon Saaristokaupunkiin v. 2017. Haemme uusiin, tammikuussa valmistuviin koteihin sijaisvanhempia, joilla on halu ja valmius toimia erityisesti sisarusten tai erityistä hoitoa tarvitsevien lasten sijaisvanhempana.

Haemme omassa kodissa toimivia sijaisvanhempia ympäri Suomen

Haemme toimeksiantosuhteisia sijaisvanhempia Punkaharjulle, Kaarinaan, Ylitorniolle, Vihantiin ja Espoon Tapiolaan.

Haemme lapsikylävanhempia Kaarinaan

Lapsikylävanhempi on sijaisvanhemman ammattinimike SOS-lapsikylätyössä. Lapsikylävanhemmat asuvat ja työskentelevät lapsikyläkodissa hoitaen kotiin sijoitettuja huostaan otettuja tai avohuollon tukitoimin sijoitettuja lapsia.

Palautelomake

Palautelomake

Lahjoita