Ajankohtaista

Tänään menehtynyt palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja käynnisti uudistuksia SOS-Lapsikylässä

Vaikeaan sairauteen 18.8 menehtynyt Palloliiton puheenjohtaja Pertti Alaja oli SOS-Lapsikylässä toiminnanjohtajana vuosina 2006–2008, jonka jälkeen hän siirtyi Etelä-Afrikkaan jalkapallon MM-kisojen turnausjohtajaksi.

Lue lisää
SOS-Lapsikylän feissarien liikkeet tällä viikolla

SOS-Lapsikylän feissarit kiertävät ovelta ovelle tällä viikolla Kauniaisissa, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Eurassa ja Kemijärvellä.

Lue lisää
SOS-Lapsikylän huutokauppa ja kirpputori Tapiolassa 19.8.

Tapiolan lapsikylä muuttaa syksyllä. Järjestämme huutokaupan ja kirpputorin la 19.8. klo 10–16. Huudettavana mm. koruja, astioita, huonekaluja ja tauluja. Tavaroiden näyttö alk. klo 10, huutokauppa klo 12–14.

Lue lisää
Mirjam Araneva lastensuojelulakimieheksi SOS-Lapsikylään

VT Mirjam Araneva aloittaa SOS-Lapsikylän lastensuojelulakimiehenä 1. syyskuuta. Araneva siirtyy SOS-Lapsikylään hyvinvointi- ja lastensuojelupalveluita tarjoavalta Merikratokselta.

Lue lisää
Blogi: Kaikki lapset eivät uskalla unelmoida lomasta

Viime talvena sain olla saattamassa erään lapsikylän jännityksestä kihisevän väen lähtöä talvileirille pohjoiseen. Lapset pyörivät levottomina kassiensa kanssa kuin mikä tahansa hälyisä matkapoppoo. Tavanomaiseen lomaseurueeseen verrattuna tässä joukossa jotain oli kuitenkin toisin: mukana oli lapsia, joille tämä oli ihka ensimmäinen oikea lomareissu.

Lue lisää
SOS-Lapsikylän keskustoimisto muuttaa

Keskustoimiston uusi osoite on 27.7.2017 lähtien Kumpulantie 3, 00520 Helsinki.

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Haemme ohjaajaa Kaarinaan

Ohjaaja työskentelee lapsikyläkodissa lasten ja lapsikylävanhempien kanssa. Tehtävät vaihtelevat lasten ja kotien tarpeiden mukaan. Ensisijaista työssä on lapsen kasvun ja kehityksen tukeminen sekä hänen hyvinvoinnistaan ja turvallisuudestaan huolehtiminen yhteistyössä muiden ammattilaisten kanssa.

Haemme toimipistevastaavaa Vihantiin

Vastuullasi on toimipisteen operatiivinen toiminta ja henkilöstön johtaminen asetettujen tavoitteiden ja toimintasuunnitelman mukaisesti. Johdat hoito- ja kasvatustyötä, vastaat taloudesta, toiminnan laadusta ja kiinteistöjen ylläpidosta. Työhösi kuuluu myös hallinnollisia tehtäviä ja raportointia. Olet aluejohtoryhmän jäsen ja siten vahvasti mukana kehittämässä toimintaa.

Haemme perhekuntoutuksen johtajaa Rovaniemelle

Oletko rohkea ja tuloksia aikaan saava tekijä? Entä uskotko sietäväsi käynnistysvaiheen keskeneräisyyttä ja epätietoisuutta luottaen omiin kykyihisi? Haemme perhekuntoutuksen johtajaa käynnistämään Rovaniemen toimintamme ja uuden perhekuntoutuksen yksikön.

Haemme Kuopioon yötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen

Yötyöntekijänä pidät huolta perheiden selviytymisestä myöhäisillassa ja yöaikaan. Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Koulutuksena sinulla on vähintään sosiaali- tai terveysalan perustutkinto.

Haemme lastensuojelun ammattilaisia sijaisvanhemmiksi Vihantiin

Rekrytoimme vanhempia laitosluvilla toimiviin lapsikyläkoteihimme työskentelemään vaativassa ja palkitsevassa tehtävässä huostaan otettujen lasten kanssa. Lapsikyläkodit tarjoavat loistavat puitteet ammatilliseen perhehoitoon ja lapsille turvallisen kasvuympäristön luomiseksi.

Sinustako sijaisvanhempi Vantaan, Espoon tai Kuopion lapsikylään?

SOS-Lapsikylä tarjoaa uudenlaisen mahdollisuuden yhdistää työ, perhe ja koti. Käynnistämme lapsikylätoiminnan Vantaan Kivistössä ja Kuopioon Saaristokaupunkiin v. 2017. Haemme uusiin, tammikuussa valmistuviin koteihin sijaisvanhempia, joilla on halu ja valmius toimia erityisesti sisarusten tai erityistä hoitoa tarvitsevien lasten sijaisvanhempana.

Haemme omassa kodissa toimivia sijaisvanhempia ympäri Suomen

Haemme toimeksiantosuhteisia sijaisvanhempia Punkaharjulle, Kaarinaan, Ylitorniolle, Vihantiin ja Espoon Tapiolaan.

Haemme lapsikylävanhempia Kaarinaan

Lapsikylävanhempi on sijaisvanhemman ammattinimike SOS-lapsikylätyössä. Lapsikylävanhemmat asuvat ja työskentelevät lapsikyläkodissa hoitaen kotiin sijoitettuja huostaan otettuja tai avohuollon tukitoimin sijoitettuja lapsia.

Palautelomake

Palautelomake

Lahjoita