fbpx
Poika sateessa sateenvarjon alla
Työmme laatu ja vaikuttavuus

Teemme
työtä,
joka muuttaa
maailmaa

Työmme laatu ja vaikuttavuus

Haluamme saada aikaan pysyviä parannuksia lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointiin. Tämän vuoksi mittaamme jatkuvasti työmme tuloksia ja kehitämme palveluitamme niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Me haluamme taata, että jokainen lapsi ja nuori saa riittävän tukiverkon kasvaakseen parhaaksi versioksi itsestään.

Meille pelkkä perustarpeiden tarjoaminen ei riitä, vaan jokainen tarvitsee kasvaakseen luottamusta ja välittäviä ihmissuhteita.

Vahva tuki ja välittäminen näkyvät niin kansainvälisessä kuin kotimaassa tehtävässä työssämme.

Panostamme työmme laatuun ja vaikuttavuuden mittaamiseen, jotta voimme tarjota lapsille ja perheille parasta mahdollista apua ja tukea.

Työmme tuloksia

Työmme tuloksia

Lastensuojelupalveluiden laatu ja vaikuttavuus

Lastensuojelupalveluiden laatu ja vaikuttavuus
perhehoidon palvelu - Tutustu

Tuottamamme palvelut ovat tutkitusti laadukkaita ja vaikuttavia

Meillä on paljon mitattua tietoa siitä, että toiminnallamme on myös yhteiskunnallista vaikutusta, ja että pystymme auttamaan lapsia ja perheitä silloin, kun perheen voimavarat ovat vähissä.

Lupauksemme lapsille on taata heille hyvä ja laadukas huolenpito. Se tarkoittaa sitä, että lapset kasvavat turvassa, heidän hyvinvoinnistaan huolehditaan ja heidän kehitystään tuetaan, jotta jokainen lapsi saa parhaat mahdolliset eväät elämäänsä.

90%
Tukiverkostot kunnossa

90 %:lla auttamistamme lapsista on aikuistuttuaan vahvat tukiverkostot, hyvät suhteet perheeseensä ja he pitävät omista lapsistaan hyvää huolta.

90%
Perustarpeet elämälle

90 %:lla lapsikylistä aikuistuneista on suurin osa perustarpeista kunnossa. Heillä on kunnollinen asunto, tarpeeksi ruokaa ja pääsy terveydenhuoltoon.

80%
Hyvä koulutus

Yli 80 %:lla auttamistamme nuorista on riittävä koulutus ja tarvittavat taidot hyvän työpaikan saamiseksi tai he opiskelevat.

Ajankohtaista