Järjestä SOSdinner lasten hyväksi

SOSdinner on hyväntekeväisyyspäivällinen, -brunssi tai vaikka -piknik, johon voit kutsua läheisesi mukaan tekemään hyvää.

SOSdinnerin järjestät helposti.
Sinun täytyy vain 

 1. Ilmoittautua mukaan täyttämällä sivulla oleva lomake. Saat samalla sähköisen keittokirjamme.
   
 2. Päättää aika ja paikka.
   
 3. Perustaa SOSdinner-keräys osoitteessa https://oma.sos-lapsikyla.fi/sosdinner
  Jos vieraasi haluavat tehdä lahjoituksen lasten hyväksi käteisellä tai muulla tavalla, voit siirtää lahjoitukset suoraan Nordean tilille FI27 2386 1800 0100 66, viitteellä 2561.
   
 4. Kutsua läheiset ihanaan iltaan yhdessä ja ohjata heidät keräyksesi sivulle. Kukkia tai tuliaisia ei SOSdinnereillä tarvita, vieraasi ilmoittautuvat juhliisi tekemällä lahjoituksen lasten ja perheiden hyväksi Suomessa.
   
 5. Valmistaa herkkuruokaa ja nauttia!

Miksi SOSdinner?

Äiti istuu ruokapöytään ja kysyy taas: ”Miten koulussa meni?” ”Mitä ruokaa teillä oli koulussa?” Se mikä voi tuntua tylsältä ja toistuvalta, onkin lapsesta tuttua ja ihanaa.

Syöminen on paljon muutakin kuin ravintoa keholle. Se on parhaimmillaan yhdessäoloa ja tärkeitä hetkiä. Lapselle se merkitsee elämän tärkeimpien ihmisten rakastavaa hoivaa ja sen luomaa turvan tunnetta.

Kaikilla lapsilla tuota lohtua ja hoivaa ei Suomessakaan ole. Joka kymmenes lapsi Suomessa tarvitsee tälläkin hetkellä lastensuojelun tukea ja 150 000 lasta kärsii köyhyydestä. Näiden lasten elämään sinä voit vaikuttaa viettämällä tärkeää yhteistä aikaa ystävien, tuttujen, naapureiden tai vaikkapa sukulaisten kanssa.

Järjestä mieleenpainuvat SOSdinnerit lasten hyväksi Suomessa!

 

#SOSdinner  - ja autat vielä enemmän

Jaa kuvasi SOSdinneriltä Facebookiin tai Instagramiin ja kannusta ystäviäsikin mukaan auttamaan! Yhdessä voimme auttaa vielä enemmän. Muista käyttää #SOSdinner! Julkaisemalla kuvasi #sosdinner -tunnisteella hyväksyt kuviesi käytön SOS-Lapsikylän markkinoinnissa ja viestinnässä.

 

 

Näin kutsut läheisesi mukaan!

Jotta juhlien järjestäminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa, olemme tehneet avuksesi kutsupohjan, jonka voi ladata koneellesi ja täyttää omilla tiedoillasi.

Lataa kutsu tästä

Voit myös kutsua läheisesi esim. WhatsApp-viestillä:

"Tervetuloa hyväntekeväisyysdinnerille! Järjestän SOSdinnerin kotonani xx.xx.2019 klo xx. Ilmoittaudu mukaan tekemällä lahjoitus keräykseeni lasten hyväksi osoitteessa xx."

Lisämateriaalia SOSdinneriä varten

Kutsuja varten voit ladata ohjelmanumeroksi tietovisan sekä näyttää sivulla olevan apua tarvitsevien lasten tilanteesta kertovan videon. Voit myös ladata SOSdinner-logon omaa käyttöä varten.

Anna apusi lasten hyväksi

Kun kovia kokeneelta lapselta kysyy mikä on kotona tärkeintä, vastaus ei ole rakastava ja huolehtiva vanhempi, vaan että jääkaapissa olisi ruokaa tai että pikkusiskon ei tarvitsisi mennä maha kurnien nukkumaan.

Ruoka on konkreettinen tapa perheessä antaa lapselle kokemus turvallisesta ja rakastavasta kodista.

SOSdinneriä mukana tukemassa:

Tunnelmia SOSdinnereiltä