Koulujen päivätyökeräys

Järjestä päivätyökeräys

Päivätyökeräys eli taksvärkki on koko koulun tempaus, johon osallistuminen on helppoa ja hauskaa.

SOS-Lapsikylän päivätyökeräykseen osallistumalla oppilaat voivat auttaa kovia kokeneita kotimaan ikätovereita Suomessa. Ilmoittautuminen tapahtuu tällä sivulla olevalla sähköisellä lomakkeella, soittamalla lahjoittajapalveluumme (09) 4257 9830 aikavälillä 10-15 tai lähettämällä sähköpostia lahjoittajainfo(at)sos-lapsikyla.fi.

Lahjoittajapalveluumme ilmoittautuessanne tarvitsemme keräystä varten seuraavat tiedot:

  • Koulun nimi ja osoite
  • Koulun yhteyshenkilö ja puhelinnumero
  • Päivätyökeräyksen suunniteltu ajankohta
  • Arvio osallistuvien oppilaiden määrästä

Vaihtoehtoisesti voitte perustaa myös itse päivätyökeräyksen osoitteessa: oma.sos-lapsikyla.fi. Sivulla voitte seurata keräyksen tuoton kehittymistä ja jakaa viestejä. Oman päivätyökeräyksen perustaminen on helppoa ja mukavaa. Muistattehan kuitenkin ilmoittaa meille päivätyökeräyksestänne, jotta osaamme toimittaa teille tarvittavat materiaalit päivätyökeräyksen järjestämiseen ja kiitosdiplomin keräyksen jälkeen!

Koulun oppilaat tekevät päivätyökeräyksessä yhden päivän töitä yrityksessä tai kotona ja lahjoittavat palkkansa hyvään tarkoitukseen. Keräyspäivä on koulun itsensä päätettävissä ja keräyksessä tehtävä työ voi olla esimerkiksi kotitöitä, pihatöitä tai lasten hoitamista. SOS-Lapsikylän suositus yhden oppilaan palkkioksi on 15 euroa.

Päivätyökeräys on helppo tapa auttaa lapsia Suomessa 

Suomessa on lähes 19 000 lasta jotka eivät voi turvallisesti asua omassa kodissaan, koska heidän omat vanhempansa eivät pysty heistä huolehtimaan. Lisäksi noin 74 000 lasta tarvitsee muuta lastensuojelun apua ja tukea. SOS-Lapsikylä pyrkii antamaan näille lapsille mahdollisuuden elää mahdollisimman tavallista lapsuutta perheessä ja turvallisessa ympäristössä. Työmme lasten auttamiseksi ei olisi mahdollista ilman lahjoittajiemme tukea. 

Tervetuloa mukaan päivätyökeräykseen tukemaan lapsia, jotka ovat menettäneet vanhempiensa huolenpidon.

2 tapaa osallistua päivätyökeräykseen

  1. Perusta keräys osoitteessa oma.sos-lapsikyla.fi. Keräyksen perustaminen kestää noin viisi minuuttia. Osallistujat pääsevät tekemään lahjoituksen heille lähettämänne linkin kautta suoraan verkkopankkiin. Jos tarvitsette apua keräyksen perustamisessa, autamme lahjoittajapalvelussa mielellämme.
  2. Vaihtoehtoisesti voit täyttää oheisen lomakkeen, jonka jälkeen olemme teihin yhteydessä. 

Ryhdy SOS-Kummiksi

Ryhdy SOS-Kummiksi lapselle maailmalla

Jos lapsen syntymäperhe ei pysty huolehtimaan lapsesta tai lapsi on menettänyt vanhempansa, sinä voit SOS-kummina mahdollistaa lapselle kodin yhdestä lähes 600 lapsikylästämme ympäri maailmaa.

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi lasten hyväksi Suomessa

Ryhdy kotimaan kuukausilahjoittajaksi

Tiesitkö, että Suomessa noin joka kymmenes lapsi on lastensuojelun tuen piirissä? Tämän lisäksi muita ennaltaehkäisevää apua tarvitsevia lapsia ja perheitä on lukemattomia.

Auta lapsia kertalahjoituksella.

Kertalahjoitus

SOS-Lapsikylän työ lasten ja perheiden hyväksi on mahdollista vain lahjoittajiemme tuella. Yhdessä voimme muuttaa monen lapsen elämän Suomessa ja maailmalla.