fbpx
Iloiset pojat riippukeinussa
Tule meille töihin

Tule mukaan tekemään
tärkeää työtä

Tule meille töihin

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia ympäri Suomea. Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä lasten ja perheiden hyväksi.

SOS-Lapsikylä on kansainvälinen lastensuojelujärjestö, jonka tehtävä on tuoda turvaa ja toivoa haavoittuvassa asemassa olevien lasten, nuorten ja perheiden elämään.

Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija ja palveluntuottaja, joka tarjoaa apua ja laadukkaita palveluita kunnille sekä perheille suoraan. Edistämme lapsen oikeuksien toteutumista kaikkialla maailmassa. 

Meillä työskentelee Suomessa yli 250 ammattilaista sekä lisäksi vaihteleva määrä tarvittaessa töihin kutsuttavia sijaisia. Työntekijämme ovat pääosin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia.

SOS-Lapsikylän työntekijänä pääset vaikuttamaan hyvän ja laadukkaan lastensuojelutyön tekemisen edellytyksiin. SOS-Lapsikylässä panostetaan eri palveluiden vaikuttavuuden mittaamiseen sekä lasten ja perheiden osallisuuteen palveluiden kehittämisessä.

Tutustu tarjoamiimme työmahdollisuuksiin!

vaaleahiuksinen tyttö kurkistaa suurennuslasin läpi

Avoimet työpaikkamme

Haluaisitko sinä olla mukana tekemässä työtä sen eteen, että jokainen lapsi saisi kasvaa perheessä rakastettuna, arvostettuna ja turvassa? Tule meille töihin!  

Jos meillä ei ole juuri nyt vapaana sinulle sopivaa tehtävää, otamme mielellämme vastaan avoimen hakemuksesi.  

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja lähetä hakemus!
lapsikylät kartalla

Toimintamme kattaa koko Suomen

SOS-Lapsikylä on valtakunnallinen palveluntuottaja, jolla on toimipisteitä eri puolella Suomea. Lapsikylistä käsin toteutetaan erilaisia varhaisen tuen sekä lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluja ympäröiviin asiakaskuntiin.

SOS-Lapsikylän kokonaisuuden muodostavat SOS-lapsikyläsäätiö ja SOS-Lapsikylä ry. SOS-lapsikyläsäätiö vastaa lapsikylätoiminnasta Suomessa ja kansainvälisesti, kun taas SOS-Lapsikylä ry kehittää ja tukee SOS-Lapsikylän yleishyödyllistä työtä kotimaassa.

Työmme tavoitteena on edistää lasten myönteistä kehitystä ja hyvinvointia sekä tukea vanhempia lapsen kasvatuksessa. Haluamme tulevaisuudessa tarjota yhä monipuolisempia palveluita kuntakumppaneillemme, jotta pystyisimme auttamaan yhä useampaa lasta ja perhettä. Palveluiden tarjoamisen monipuolisuus ja räätälöitävyys ovat lapsikyliemme valttikortteja.

Keskustoimistolla on neljä keskeistä vastuuta: linjata ja kehittää järjestön toimintaa, tukea alueilla tehtävää työtä, turvata taloudellisia toimintaedellytyksiä varainhankinnalla ja toimia yhteiskunnallisena vaikuttajana lastensuojelussa.  

Keskustoimistollamme työskentelee mm. lastensuojelupalvelujen kehittämisen, varainhankinnan, viestinnän ja markkinoinnin sekä henkilöstö- ja taloushallinnon ammattilaisia.

aikuinen ja lapsi kävelevät yhdessä tien yli

Arvomme

ROHKEUS
Me toimimme:
Kehitämme innovatiivisesti toimintaamme.
Uskallamme kyseenalaistaa, oppia ja toimia lasten ja nuorten parhaaksi.

SITOUTUMINEN
Pidämme lupauksemme:
Rakennamme lapsille ja nuorille hyvää elämää.
Arvostamme kestäviä suhteita yhteistyökumppaneihimme.

LUOTTAMUS
Uskomme toisiimme:
Kunnioitamme toistemme osaamista ja edistämme avointa vuorovaikutusta.

VASTUULLISUUS
Olemme luotettavia kumppaneita:
Suurin vastuumme on taata lasten ja nuorten hyvinvointi ja hyvä huolenpito. Toimimme vastuullisesti kuntien, lahjoittajien ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa.

VAIKUTTAVUUS
Lisäämme hyvinvointia:
Saamme aikaan haluttuja muutoksia ja tuotamme arvoa asiakkaille.

Muita mahdollisuuksia

Lapsi kiipeille kiipeilytelineessä

Kiinnostaako sijaisvanhemmuus?

Sijaisperhe tarjoaa turvallisen ja vakaan kodin huostaan otetulle lapselle tai nuorelle siksi aikaa, kun hän sitä tarvitsee.

Tule tukiperheeksi

Tukiperheessä tukea tarvitsevat lapset viettävät useimmiten yhden viikonlopun kuukaudessa.

piirroskuva vapaaehtoistyön mahdollisuuksista

Vapaaehtoistoiminta

Tutustu vapaaehtoistyön mahdollisuuksiin SOS-Lapsikylässä!

Tutustu ihmisiin työmme takana

Tutustu toimintaamme

Tutustu toimintaamme