fbpx
Iloiset pojat riippukeinussa
Tule meille töihin

Merkitystä
työhön
joka päivä

Tule meille töihin

Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia ympäri Suomea. Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä lasten ja perheiden hyväksi.

SOS-Lapsikylä on kansainvälinen lastensuojelujärjestö, jonka tehtävä on tuoda turvaa ja toivoa haavoittuvassa asemassa olevien lasten, nuorten ja perheiden elämään.

Olemme voittoa tavoittelematon lastensuojelun asiantuntija ja palveluntuottaja, joka tarjoaa apua ja laadukkaita palveluita kunnille sekä perheille suoraan. Edistämme lapsen oikeuksien toteutumista kaikkialla maailmassa. 

Meillä työskentelee Suomessa lähes 400 ammattilaista sekä lisäksi vaihteleva määrä tarvittaessa töihin kutsuttavia sijaisia. Työntekijämme ovat pääosin sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia.

SOS-Lapsikylän työntekijänä pääset vaikuttamaan hyvän ja laadukkaan lastensuojelutyön tekemisen edellytyksiin. SOS-Lapsikylässä panostetaan eri palveluiden vaikuttavuuden mittaamiseen sekä lasten ja perheiden osallisuuteen palveluiden kehittämisessä.

Tutustu tarjoamiimme työmahdollisuuksiin!

Avoimet työpaikkamme

Haluaisitko sinä olla mukana tekemässä työtä sen eteen, että jokainen lapsi saisi kasvaa perheessä rakastettuna, arvostettuna ja turvassa? Tule meille töihin!  

Jos meillä ei ole juuri nyt vapaana sinulle sopivaa tehtävää, otamme mielellämme vastaan avoimen hakemuksesi.  

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme ja lähetä hakemus!

Toimintamme kattaa koko Suomen

SOS-Lapsikylä on valtakunnallinen palveluntuottaja, jolla on toimipisteitä eri puolella Suomea. Lapsikylistä käsin toteutetaan erilaisia varhaisen tuen sekä lastensuojelun avo- ja sijaishuollon palveluja ympäröiviin asiakaskuntiin.

SOS-Lapsikylän kokonaisuuden muodostavat SOS-lapsikyläsäätiö ja SOS-Lapsikylä ry. SOS-lapsikyläsäätiö vastaa lapsikylätoiminnasta Suomessa ja kansainvälisesti, kun taas SOS-Lapsikylä ry kehittää ja tukee SOS-Lapsikylän yleishyödyllistä työtä kotimaassa.

Työmme tavoitteena on edistää lasten myönteistä kehitystä ja hyvinvointia sekä tukea vanhempia lapsen kasvatuksessa. Haluamme tulevaisuudessa tarjota yhä monipuolisempia palveluita kuntakumppaneillemme, jotta pystyisimme auttamaan yhä useampaa lasta ja perhettä. Palveluiden tarjoamisen monipuolisuus ja räätälöitävyys ovat lapsikyliemme valttikortteja.

Keskustoimistolla on neljä keskeistä vastuuta: linjata ja kehittää järjestön toimintaa, tukea alueilla tehtävää työtä, turvata taloudellisia toimintaedellytyksiä varainhankinnalla ja toimia yhteiskunnallisena vaikuttajana lastensuojelussa.  

Keskustoimistollamme työskentelee mm. lastensuojelupalvelujen kehittämisen, varainhankinnan, viestinnän ja markkinoinnin sekä henkilöstö- ja taloushallinnon ammattilaisia.

aikuinen ja lapsi kävelevät yhdessä tien yli

Arvomme

ROHKEUS
Olemme aina lasten ja nuorten puolella ja puolustamme lasten oikeuksia. Puutumme työssämme epäkohtiin. Meillä on rohkeutta kulkea rinnalla, kuunnella ja oppia sekä avoimin mielin kehittää uutta kasvaaksemme ammattilaisina ja organisaationa.

SITOUTUMINEN
Meillä on yhteinen strategia ja tavoitteet, joiden eteen teemme töitä joka päivä. Pidämme lupauksemme ja pyrimme pitkäjänteisiin suhteisiin kaikkien sidosryhmiemme kanssa.​

LUOTTAMUS
Olemme luottamuksen arvoisia. Toimintaamme ohjaa läpinäkyvyys ja laatu. Kunnioitamme kaikkia ihmisiä ja rakennamme työllämme siltoja ihmisten ja yhteisöjen välille.

VASTUULLISUUS
Tavoitteenamme on lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointi. Kannamme vastuuta yhteiskunnastamme ja työskentelemme heikommassa asemassa olevien hyväksi. Olemme vastuullinen kumppani hyvinvointialueille, lahjoittajille ja muille yhteistyökumppaneillemme.

VAIKUTTAVUUS
Pyrimme saamaan aikaan myönteistä muutosta ihmisten elämässä ja vaikuttavuutta yhteiskunnallisella tasolla. Edistämme ratkaisujen löytymistä seuraamalla työmme tuloksia ja kertomalla työmme vaikuttavuudesta.

Muita mahdollisuuksia

Kiinnostaako sijaisvanhemmuus?

Sijaisperhe tarjoaa turvallisen ja vakaan kodin huostaan otetulle lapselle tai nuorelle siksi aikaa, kun hän sitä tarvitsee.

Tule tukiperheeksi

Tukiperheessä tukea tarvitsevat lapset viettävät useimmiten yhden viikonlopun kuukaudessa.

piirroskuva vapaaehtoistyön mahdollisuuksista

Vapaaehtoistoiminta

Tutustu vapaaehtoistyön mahdollisuuksiin SOS-Lapsikylässä!

Tutustu ihmisiin työmme takana

Tutustu toimintaamme

Tutustu toimintaamme