fbpx

Maksuehdot

E-lasku

Sitoudun noudattamaan oman pankkini e-laskupalvelun käyttöä koskevia asiakasehtoja.

E-laskupalvelu on palvelu, jossa laskuttaja toimittaa laskun tämän toimeksiannon antajan verkkopankkiin nähtäväksi ja käsiteltäväksi.

E-laskun lähettäjä tai pankki ei ole velvollinen toimittamaan e-laskuna välitettävää laskua muussa muodossa. Verkkopankissa voit ottaa käyttöön uusia e-laskuja koskevan tekstiviesti ja/tai sähköpostiherätteen, mikäli pankkisi tarjoaa tätä palvelua.

 

 

E-laskun maksaminen edellyttää, että hyväksyt saapuneen e-laskun verkkopankissa erikseen tai olet ottanut käyttöön e-laskun automaattisen maksamisen. E-laskuihin perustuvat maksut välitetään tilisiirtoina. Voit ennen e-laskun eräpäivää muuttaa e-laskua koskevan maksutoimeksiannon veloitustiliä, eräpäivää ja summaa tai poistaa sen.

Voit lopettaa e-laskujen vastaanoton ilmoittamalla tästä SOS-Lapsikylän lahjoittajapalveluun ja poistamalla e-laskutilauksen verkkopankissa. E-laskun ehdot sekä palvelumaksut ovat nähtävissä pankkisi www-sivuilla tai verkkopankissa.

Toistuva korttimaksu

Toistuva korttimaksu on jatkuva, toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jossa kortiltasi veloitetaan kuukausittain sovittu summa. Lisätietoja tallennetulla kortilla maksamisen erityisehdoista >>

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

 

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

MobilePay kuukausilahjoituksissa

MobilePay-sovelluksen kautta on mahdollista tehdä lahjoitussopimus SOS-Lapsikylän kanssa, joka tarjoaa MobilePay yhtenä maksuvaihtoehtona. Sopimus tehdään SOS-Lapsikylän kanssa valitsemalla MobilePay maksuvaihtoehdoksi kuukausilahjoituksessa. Sinun tulee olla 18 vuotta täyttänyt tehdäksesi lahjoitussopimus. Kun olet tehnyt lahjoitussopimuksen SOS-Lapsikylän kanssa ja hyväksynyt maksutavaksi MobilePay, SOS-Lapsikylä pystyy toimittamaan toistuvia maksuja MobilePay-sovellukseen sovitun mukaisesti. Maksut veloitetaan valitsemaltasi kortilta tai tililtä lahjoitussopimuksen ja valitsemasi maksupäivämäärän mukaisesti.

Sopimuksen voi poistaa MobilePay–sovelluksessa, jonka jälkeen SOS-Lapsikylä ei pysty veloittamaan maksuja MobilePay-sovelluksen kautta. Mikäli poistat sopimuksen, jo veloitettuja maksuja ei peruta. Lahjoitussopimuksen poistaminen MobilePay-sovelluksessa ei lopeta lahjoitussopimusta SOS-Lapsikylän kanssa, vaan lopettaaksesi sopimuksen sinun tulee olla yhteydessä SOS-Lapsikylän lahjoittajapalveluun.

Voit lukea tarkemmat maksuehdot tästä linkistä. (Pdf)

 

Kertalahjoitukset verkkomaksuna

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com 

 

SOS-Lapsikylä vastaa lahjoittamiseen liittyvistä lakisääteisistä sekä muista velvoitteista. Jos haluat palautuksen tekemästäsi lahjoituksesta, olethan yhteydessä SOS-Lapsikylän lahjoittajapalveluun.

SOS-Lapsikylän lahjoittajapalvelu:

p. 09 4257 9830 arkisin klo 10:00-15:00

lahjoittajainfo@sos-lapsikyla.fi