Lahjoitusten maksuehdot

E-Lasku

Sitoudun noudattamaan oman pankkini e-laskupalvelun käyttöä koskevia asiakasehtoja.

E-laskupalvelu on palvelu, jossa laskuttaja toimittaa laskun tämän toimeksiannon antajan verkkopankkiin nähtäväksi ja käsiteltäväksi.

E-laskun lähettäjä tai pankki ei ole velvollinen toimittamaan e-laskuna välitettävää laskua muussa muodossa. Verkkopankissa voit ottaa käyttöön uusia e-laskuja koskevan tekstiviesti ja/tai sähköpostiherätteen, mikäli pankkisi tarjoaa tätä palvelua.

E-laskun maksaminen edellyttää, että hyväksyt saapuneen e-laskun verkkopankissa erikseen tai olet ottanut käyttöön e-laskun automaattisen maksamisen. E-laskuihin perustuvat maksut välitetään tilisiirtoina. Voit ennen e-laskun eräpäivää muuttaa e-laskua koskevan maksutoimeksiannon veloitustiliä, eräpäivää ja summaa tai poistaa sen.

Voit lopettaa e-laskujen vastaanoton ilmoittamalla tästä SOS-Lapsikylän lahjoittajapalveluun ja poistamalla e-laskutilauksen verkkopankissa. E-laskun ehdot sekä palvelumaksut ovat nähtävissä pankkisi www-sivuilla tai verkkopankissa.

Kertalahjoitukset verkkomaksuna

Kertalahjoitusten välittäjänä toimii Checkout Finland Oy. Voit lukea tarkemmat maksuehdot tästä linkistä.

Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää kertalahjoitukset SOS-Lapsikylälle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, maksu on välitetty.

SOS-Lapsikylä vastaa lahjoittamiseen liittyvistä lakisääteisistä sekä muista velvoitteista. Jos haluat palautuksen tekemästäsi lahjoituksesta, olethan yhteydessä SOS-Lapsikylän lahjoittajapalveluun.

 

SOS-Lapsikylän lahjoittajapalvelu:

Puhelin: 09 4257 9830 (ma-pe klo 10-15)

lahjoittajainfo@sos-lapsikyla.fi