fbpx
Lapsiperheiden kotipalvelu

Räätälöityä
tukea
perheille

Lapsiperheiden kotipalvelu

Tukea lapsiperheille

Lapsiperheiden kotipalvelua järjestetään sosiaalihuoltolain mukaisena palveluna. Kotipalvelun tarkoituksena on vahvistaa tuen saantia lasten ja lapsiperheiden haasteisiin ja ongelmiin varhaisessa vaiheessa ja vastaten perheen tuen tarpeeseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää:

050 379 2004, heidi.ylisirnio@sos-lapsikyla.fi

Kaksi lasta ja nainen piirtävät lattialla

Tukea arjen hallintaan

Lapsiperheiden kotipalvelua järjestetään sosiaalihuoltolain mukaisena palveluna. Lapsiperheiden kotipalvelua toteutetaan arkisin ja viikonloppuisin kaikkina vuorokaudenaikoina asiakkaan tarpeen mukaan.

Palvelu sisältää asumiseen, huolenpitoon, toimintakyvyn ylläpitoon, lasten hoitoon ja kasvatukseen sekä arjenhallintaan kuuluvia tehtäviä tai niissä avustamista. Palvelu räätälöidään aina asiakkaan tuen tarpeen mukaiseksi. Työskentely on tavoitteellista, suunnitelmallista ja määräaikaista. Lapsiperheiden kotipalvelun keskeisenä tavoitteena on perheen omien voimavarojen, arjen hallinnan ja osaamisen vahvistaminen.

Palvelu suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä asiakkaan, palvelua tarjoavan ohjaajan ja hyvinvointialueen sosiaalityöntekijän kanssa.

Kysy lisää lapsiperheiden kotipalvelusta!

Järjestämme lapsiperheiden kotipalvelua seuraavilla paikkakunnilla:

Oulu, Kempele, Liminka, Muhos, Tyrnävä, Lumijoki, Ii, Utajärvi, Puolanka, Vaala, Kärsämäki, Siikalatva, Oulainen ja Hailuoto

Kysy lisää: 

Heidi Ylisirniö 050 379 2004, heidi.ylisirnio@sos-lapsikyla.fi

Myös hyvinvointialueiden paikka- ja palvelutiedustelut palvelee:
044 4 505 505 (puhelutiedustelut arkisin klo 8-17)

Ajankohtaista