fbpx
Jälkihuolto - nuoret istuskelemassa
Ammatillinen tukihenkilötoiminta

Ammatillista
tukea
nuorille

Ammatillinen tukihenkilötoiminta

Ohjausta, turvaa sekä apua omien vahvuuksien löytämiseen

Tarjoamme hyvinvointialueille ammatillista tukihenkilötoimintaa, jolla tuetaan sekä autetaan sosiaalihuoltolain mukaisessa asiakuudessa tai lastensuojelun avo- tai jälkihuollon asiakkaina olevia lapsia ja nuoria, jotka kohtaavat haasteita elämässään ja jotka tarvitsevat ohjausta, turvaa sekä luotettavan aikuisen löytääkseen omat vahvuutensa.

Hyvinvointialueiden paikka- ja palvelutiedustelut:
044 4 505 505 (puhelutiedustelut arkisin klo 8-16)

jälkihuolto - kengät kävelemässä auringonlaskuun

Tuen avulla voi löytää omat vahvuudet

SOS-Lapsikylä tarjoaa hyvinvointialueille ammatillista tukihenkilötoimintaa, jolla tuetaan sekä autetaan sosiaalihuoltolain mukaisessa asiakuudessa tai lastensuojelun avo- tai jälkihuollon asiakkaina olevia lapsia ja nuoria, jotka kohtaavat haasteita elämässään ja jotka tarvitsevat ohjausta, turvaa sekä luotettavan aikuisen löytääkseen omat vahvuutensa.

Palvelun tavoitteena on tukea lapsen tai nuoren myönteistä kehitystä, toimintakykyä sekä arjenhallinnan taitoja. Tärkeä tavoite työskentelyssä on lapsen ja nuoren oman motivaation tukeminen työskentelyn aikana sekä hänen minäkuvansa ja toiveikkuuden vahvistaminen. Tukihenkilötoiminnan aikana kartoitetaan lapsen tai nuoren kokonaistilannetta ja luonnollista verkostoa sekä työskennellään yhdessä hänen perheensä ja muun verkoston kanssa.

Ammatillinen tukihenkilötoiminta järjestetään asiakkaan tarpeen mukaan säännöllisesti asiakkaan omissa toimintaympäristöissä.

Ajankohtaista