fbpx
VanhemmuudenApuu

Vanhempikin tarvitsee joskus apuu.

VanhemmuudenApuu

VanhemmuudenApuu tarjoaa vertaistukea ja asiantuntija-apua vanhemmille.

VanhemmuudenApuu on maksuton valtakunnallinen palvelu kaikille alaikäisten lasten vanhemmille. Se tukee moninaisissa vanhemmuuden kysymyksissä ja auttaa tarvittaessa tukipalveluiden piiriin.

VanhemmuudenApuun chat ja Puntari löytyvät osoitteesta vanhemmuudenapuu.fi

VanhemmuudenApuun chat tarjoaa keskustelutukea isompiin ja pienempiin vanhemmuuden pohdintoihin. Chatissa keskustellaan ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisen kanssa nimettömänä ja luottamuksellisesti paikasta ja viikonpäivästä riippumatta iltaisin klo 17–22.

Vanhemmuuden Puntari on puolestaan asiantuntijoiden kehittämä digitaalinen työkalu, joka on saatavilla vanhemmille silloinkin, kun chat on kiinni. Puntarissa vanhempi vastaa elämäntilannettaan koskeviin kysymyksiin, joihin hän saa vastaustensa perusteella palautetta. Se auttaa vanhempaa hahmottamaan osa-alueet, jotka perheessä menevät jo hienosti, sekä oivaltamaan ne, joissa hän voisi hyötyä esimerkiksi keskustelutuesta.

SOS-Lapsikylän VanhemmuudenApuu on osa Lastensuojelun Keskusliiton ja S-pankin koordinoimaa Lapset SIB-ohjelmaa. Sen tavoitteena on lisätä ja ylläpitää perheiden hyvinvointia oikea-aikaisella ja ennaltaehkäisevällä tuella.

Päivystäjäksi VanhemmuudenApuu-chattiin

VanhemmuudenApuun chat tarjoaa tukea isoihin ja pieniin vanhemmuuden pohdintoihin. Chatissa vastaavat SOS-Lapsikylän Apuu-auttajat, jotka ovat sosiaalialan ammattilaisia ja koulutettuja vapaaehtoisia. Vapaaehtoisena chatissa voit toimia omien aikataulujesi mukaan paikasta riippumatta. Chat on auki viikon jokaisena päivänä klo 17–22.

VanhemmuudenApuun materiaalipankki

VanhemmuudenApuun materiaalipankista saat julisteet, huoneentaulut ja digimainokset helposti organisaatiosi käyttöön!

Kysy lisää

Hanna Ryynänen
Kehittämissuunnittelija
0440650545

Sinua saattaisi kiinnostaa myös: