fbpx

Dream Spark
- sytytä
kipinä!

Elämyksiä, hauskanpitoa, liikuntaa ja oivalluksia haastavissa tilanteissa olevien perheiden nuorille.

Sinä voit auttaa

Ainutlaatuinen kokemus

Dream Spark on leiri, joka tarjoaa nuorille mahdollisuuden nähdä, mihin kaikkeen he pystyvät. Tällä leirillä nuoret pääsevät kokemaan elämyksiä, hauskanpitoa, liikuntaa ja oivalluksia!

Leiri on tarkoitettu haastavissa tilanteissa olevien perheiden nuorille ja juuri sinulla on nyt mahdollisuus lahjoittaa näille nuorille ainutlaatuinen kokemus.

Dream Spark -leirejä on järjestetty jo vuodesta 2021 Kisakallion urheiluopistossa Lohjalla ja ne ovat olleet menestys! Neljäs Dream Spark järjestetään Eerikkilän urheiluopistossa Tammelassa 8.-10.7.2024. 

Kipinän sytyttäjiä tarvitaan, ryhdy sponsoriksi

Sytytä kipinän alku tai kokonainen kipinä!

Ryhdy sponsoriksi

Dream Spark

Dream Spark on vähävaraisten perheiden nuorille suunnattu leiri, jossa jokaista osallistujaa muistutetaan siitä, että kuka tahansa voi tehdä unelmistaan totta. Leirillä nuoret pääsevät kokemaan jännittäviä lajeja ammattilaisten johdolla ja saavat valmennusta henkisten voimavarojen hyödyntämiseen.

Dream Spark inspiroi nuorta ymmärtämään, että hän on enemmän kuin osaa kuvitellakaan, ja hänellä on mahdollisuuksia vaikka mihin.

Sytytä kipinän alku tai kokonainen kipinä!

Dream Spark on osallistujille täysin ilmainen, joten tarvitsemme apua kipinöiden sytyttämiseen.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus tarjota nuorille jotain sellaista, jonka he muistavat aina.

Dream Spark ei pääty leirin loppumiseen, sillä osallistujat saavat kaiken leirillä opitun ja koetun lisäksi mahdollisuuden jatkaa leiriltä löytyneitä harrastuksia SOS-Lapsikylän tukemana.

Sponsoroi tai lahjoita kipinä nuorelle!

Tule mukaan sytyttämään kipinän alku tai kokonainen kipinä! Sponsoroimalla tai lahjoittamalla autat vähävaraisten perheiden nuoria osallistumaan Dream Spark -leiriin. Kaikki lahjoitukset auttavat tekemään tästä unelmasta todellisen. Voit päättää itse lahjoituksesi suuruuden tai valita lomakkeessa valmiina olevista vaihtoehdoista mieluisesi summan.

Yrityksille tarjoamme myös mahdollisuuden lähteä sponsoreiksi platina-, kulta-, hopea- tai pronssipaketilla!

Platinapaketti 7000€

Sponsoroimalla platinapaketin toimitte Dream Spark -leirin pääyhteistyökumppanina ja mahdollistatte ikimuistoisen leirikokemuksen jopa 30 nuorelle. Brändinne näkyy pääyhteistyökumppanina leirillä, virallisessa leiripaidassa, Dream Sparkin nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Kiitoksena saatte Rokmindin tekemän johtoryhmän menestysindeksin, sekä Kisakalliolta villan vuorokaudeksi kokouskäyttöön ja kuntotestit kahdeksalle henkilölle.

Kultapaketti 2000 €

Sponsoroimalla kultapaketin lähetätte kymmenen nuorta leirille. Saatte yrityksenne logon viralliseen leiripaitaan, sekä näkyvyyttä leirillä, sen nettisivuilla ja somekanavissa. Tämän lisäksi Kisakallion urheiluopisto tarjoaa kiitokseksi kuntotestit kahdeksalle henkilölle sisältäen polkupyöräergon ja InBody-mittauksen.

Hopeapaketti 600 €

Sponsoroimalla hopeapaketin lähetätte kolme nuorta leirille. Saatte yrityksenne logon viralliseen leiripaitaan ja näkyville Dream Sparkin sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuilla. Kiitoksena Kisakallion urheiluopisto tarjoaa kahdeksalle henkilölle InBody-mittaukset.

Pronssipaketti 200 €

Sponsoroimalla pronssipaketin lähetätte yhden nuoren leirille. Saatte yrityksenne logon näkyviin verkkosivuillemme sponsorien joukkoon.