fbpx
Kuvassa lapsia pelaamassa jalkapalloa

Unelmien kierros

Veikkausliiga ja SOS-Lapsikylä toteuttavat yhdessä jalkapallon Unelmien kierros -hyväntekeväisyyskampanjan 23.-25.8.2024.

Auta nyt

Uuden kouluvuoden ja harrastuskauden alkaessa monissa perheissä joudutaan pohtimaan, onko mahdollista jatkaa tai aloittaa harrastusta elämän kallistuessa. Monet lapset ja nuoret uhkaavat jäädä harrastusten ulkopuolelle.

Harrastamisen hyödyt ovat mittavia. Niiden kautta lapsille ja nuorille muodostuu sosiaalinen yhteisö ja monille harrastus tarjoaa turvallisen aikuisen läsnäolon. Liikuntaharrastukset lisäävät fyysistä aktiivisuutta ja hyvinvointia lasten ja nuorten elämään.

Veikkausliiga tukee heikommassa asemassa olevien lasten ja nuorten harrastamista 23.-25.8.2024 viikonloppuna pelattavan Unelmien kierros -hyväntekeväisyysjalkapallokierroksen kautta.

Hyväntekeväisyysottelut pelataan Seinäjoella, Oulussa, Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa ja Lahdessa.

Tarvitsemme apuasi enemmän kuin koskaan. Auta lapsia Suomessa ja tee lahjoitus tänään!

Verkkolahjoitus: alla olevalla lomakkeella
SMS: Lähetä viesti SOS UNELMA numeroon 16155 (20€)
MobilePay-lahjoitus: numeroon 42455
Järjestä oma keräys: tästä linkistä

Minä olen yksinhuoltajaäiti, matalapalkkainen. Lapseni innostus jalkapalloon on suuri ja yksinkertaisesti maksut jalkapallossa kävi liian suuriksi. Ilman tukea oisimme joutuneet luopumaan harrastuksesta.
- 13-vuotiaan äiti
Kuvassa lapsia pelaamassa jalkapalloa

Lahjoittajien avulla teemme unelmista totta – Tule mukaan!

Perusta oma Unelmien kierros -keräyksesi ja inspiroi lähipiirisi mukaan lahjoittamaan!

Haluatko antaa lapselle harrastuslahjan, jolla voi olla elämänmittainen vaikutus? Luo oma keräyssivusi ja jaa linkkiä siihen omassa somessasi, sähköpostitse tai vaikkapa tekstiviestitse. Keksi ensin keräyksellesi nimi ja luo tili, jotta pääset seuraamaan keräystäsi reaaliajassa. Voit asettaa euromääräisen tavoitteen keräyksellesi ja seurata tavoitteen edistymistä.

 

Luo oma Unelmien kierros -keräyksesi. Kiitos Sinulle, kun välität. 

Haluaako yrityksesi tehdä Unelmien kierros -keräyksen? Luo keräyksesi täällä!

Kuvassa tyttö selin kameraan päin, kainalossa tytöllä on jalkapallo ja hänen edessään on jalkapallomaali.

Jokaiselle lapselle mahdollisuus harrastukseen

Unelmista totta -harrastustuki on lasten ja nuorten ohjatun ja säännöllisen harrastamisen tukimuoto. Pienituloinen perhe voi hakea harrastustukea, mikäli lapsen harrastuksen aloittaminen tai jatkaminen ei olisi muuten mahdollista. Harrastustuki on tarkoitettu ensisijaisesti lapsille ja nuorille, joilla ei vielä ole omaa mielekästä harrastusta.

Unelmista totta -harrastustuen avulla vähennetään lasten ja nuorten vapaa-ajan vieton eriarvoistumista ja syrjäytymistä.

Unelmista Totta -harrastustukia on jaettu jo yli 2,7M€ ja sen avulla on autettu yli 6500 lasta ja nuorta. (tilanne 31.5.2024) Toimintaa tehdään yhteistyössä kuntien, koulukuraattoreiden ja harrastuksia järjestävien tahojen kesken. Harrastustuki ohjataan aina lapsen tai nuoren omien toiveiden mukaiseen harrastukseen ja erilaisia tuettuja harrastusmuotoja ja -lajeja onkin jo yli 40.

Harrastuksella on elämänmittainen vaikutus! –  Tee lahjoitus nyt ja auta meitä varmistamaan, että jokaisella lapsella on mahdollisuus harrastaa.

Unelmista totta -harrastustuki on tarkoitettu 7-17-vuotiaan lapsen tai nuoren harrastukseen, mikäli harrastuksen aloittaminen tai jatkaminen on uhattuna perheen haastavan taloudellisen tilanteen vuoksi. Lue lisää: unelmista.fi

TOP 3 vaikutukset lapsen hyvinvointiin*:

  • Saanut lisää kavereita
  • Itsetunto vahvistunut
  • Iloisuus lisääntynyt

*vuoden 2023 avunsaajakysely

Lahjoituksesi käytetään tehokkaasti kaikkeen lasten ja nuorten auttamistyöhömme kotimaassa.

75%
Lahjoituksestasi käytetään lasten ja nuorten auttamiseen.
25%
Lahjoituksista käytetään hallinnointiin, viestintään ja uusien lahjoittajien hankintaan.