jo 70 vuotta lasten puolella

70 vuotta lasten puolella

Maailma on muuttunut paljon 70 vuoden aikana, silti SOS-lapsikyläjärjestö työskentelee yhä saman tehtävän parissa: tarjoaa turvallisen lapsuuden lapsille, jotka ovat menettäneet tai ovat vaarassa menettää vanhempiensa huolenpidon.

Lapsikylätoimintaa on nykyisin 135 maassa ympäri maailman. Kehitämme jatkuvasti työtämme, jotta voisimme parhaalla mahdollisella tavalla vastata kaikkein heikoimmassa asemassa olevien lasten ja
perheiden tarpeisiin. SOS-lapsikyläjärjestön perustamisesta, vuodesta 1949, lähtien olemme auttaneet neljää miljoonaa lasta ja nuorta kasvamaan turvallisessa ja välittävässä perheessä.

Monet näistä lapsista ovat jo vanhempia ja isovanhempiakin itsekin. Heidän kykynsä pitää huolta omista perheistään on kohentunut sen tuen avulla, jota he itse ovat saaneet nuorena. Näin perheissä ilmenevää ongelmien ja hylkäämisen kierrettä on saatu katkaistua, ja olemmekin tähän päivään mennessä olleet mukana parantamassa yhteensä yli 13 miljoonan lapsen ja nuoren elämää.

Äskettäin julkistetun vaikuttavuustutkimuksemme mukaan voidaan sanoa, että vielä vuosia avunsaannin jälkeenkin auttamiemme ihmisten mahdollisuudet elämässä ovat parantuneet merkittävästi, he antavat takaisin yhteiskunnalle ja heillä on positiivinen asenne elämään. Investointi lasten tulevaisuuteen todella kannattaa. Jokainen euro, jonka olemme sijoittaneet lapsiin ja nuoriin on poikinut viisi euroa takaisin yhteiskunnalle.


Lue lisää vaikuttavuudestamme

Työmme pohjana on aina

Lue tarinoita toiminnastamme Suomessa

Lue lisää tarinoita työstämme Suomessa

Lue juttuja lapsikyliemme arjesta, sijaisvanhemmuudesta ja muusta toiminnastamme.

Olisiko sinusta sijaisvanhemmaksi? Lue lisää

Oletko kiinnostunut sijaisvanhemmuudesta

Lue millaista sijaisvanhemmuus on ja miten sijaisvanhemmaksi voi hakeutua.

Lue kuukausilahjoittamisesta lasten hyväksi Suomessa

Tietoa kuukausilahjoittamisesta

Kuukausilahjoittajana tuet toimintaamme Suomessa. Pyrimme auttamaan entistä useampia vaikeuksissa kamppailevia perheitä.