Kuva: Fares Haj Ibrahim
SOS-Lapsikylä auttaa lapsia Syyrian sodan keskellä

Auta lapsia Syyrian sodan keskellä

Syyrian sodan keskellä elävien lasten ja perheiden kohtalo kauhistuttaa. Hätäapua tarvitaan kipeästi talven keskellä.

"Ihmiset ovat paenneet henkensä edestä eivätkä ole voineet ottaa mitään mukaansa. Suurimman haasteen näille perheille tuo lähestyvä talvi. Lapset tulevat luoksemme vilusta väristen, sairaina ja itkuisina, koska sää on niin kylmä. Äidit yrittävät kääriä lapsensa niin moneen huopaan kuin mahdollista, sillä kenelläkään ei ole kunnon talvivaatteita", SOS-lapsikyläjärjestön hätäaputyöntekijä kertoo.

SOS-lapsikyläjärjestö on yksi avustusjärjestöistä, jotka työskentelevät näiden ihmisten kanssa jakaakseen vauvoille maitoa ja perheille päivittäisiä aterioita. Hätäapua tarvitsevien määrä ylittää kaikkien avustusjärjestöjen kapasiteetin.

Syyrian talvet ovat kylmiä eikä lämmitystä ole enää saatavilla. SOS-lapsikyläjärjestö jakaa perheille talvipakkauksia, jotka sisältävät lämpimiä vaatteita ja peitteitä kylmältä suojautumista varten. Esimerkiksi lahjoittamalla 200 euroa saamme jaettua yhden talvipakkauksen:


SOS-lapsikyläjärjestö tarjoaa paenneille ihmisille päivittäin:

  • 15 000 lämmintä ateriaa
  • 2 800 maitopakkausta 
  • 540 lapselle kouluopetusta 
  • 2 lääkäriä antaa terveyspalveluita äideille ja lapsille

Katso mitä hädässä olevat perheet Aleppossa tarvitsevat tälläkin hetkellä

Apua tarvitaan edelleen paljon. Auta hätää kärsiviä lapsia ja perheitä Syyriassa. Tee lahjoitus heti tänään!

Lahjoituksen voi tehdä myös tilisiirtona seuraavilla tiedoilla:

Saaja: SOS-lapsikyläsäätiö
Tilinumero: Nordea FI27 2386 1800 0100 66
Viitenumero: 2228

Lahjoitan maailman lapsille

Haluan lahjoittaa

Valitse pankki ja siirry lahjoittamaan:

Katso videolta mitä olemme saaneet aikaan vuonna 2016

Hätäapua Syyriassa vuodesta 2012

SOS-lapsikyläjärjestö avasi ensimmäisen lapsikylänsä Syyrian Damaskoksessa vuonna 1981 ja on siitä lähtien huolehtinut tuhansista lapsista ja tukenut apua tarvitsevia perheitä alueella.

Pitkäaikaisen läsnäolomme ja syyrialaisiin yhteisöihin luomiemme suhteiden ansioista olemme voineet tehokkaasti vastata niiden lapsien ja perheiden tarpeisiin, jotka ovat jääneet Syyrian konfliktin jalkoihin.

Vuonna 2012 käynnistämämme Syyrian hätäapuohjelma tarjoaa haavoittuvassa asemassa oleville lapsille ja perheille ruokaa, suojaa, terveydenhuoltoa, koulutusta ja aktiviteetteja.

Hätäapuohjelman kautta olemme pystyneet auttamaan Syyriassa lähes 300 000 lasta ja heidän perheenjäsentään, joista monet ovat joutuneet jättämään kotinsa ja elävät jatkuvassa avun tarpeessa.