Sijaisvanhemmaksi SOS-lapsikylään -täytä lomake tai soita

Ryhdy sijaisvanhemmaksi

Sijaisvanhemmaksi ryhtyminen on iso päätös, mutta sitä ei tarvitse tehdä heti. Ottamalla yhteyttä SOS-Lapsikylään saat lisätietoa sinua kiinnostavista aiheista ja apua harkinnassasi sijaisvanhemmaksi ryhtymisessä. Yhteydenotolla voit myös helposti varmistaa täytätkö varmasti SOS-Lapsikylän sijaisvanhemmilleen asettamat kriteerit.

Tarve sijaisvanhemmille Suomessa on suuri. Haemmekin jatkuvasti uusia sijaisvanhempia hoitamaan ja kasvattamaan sijoitettuja lapsia, jotka eivät voi asua omassa kodissaan. Oletko sinä yksi heistä?

Aloita matkasi sijaisvanhemmaksi

Oletpa vasta harkitsemassa sijaisvanhemmaksi ryhtymistä, jo Pride-koulutuksen käynyt tai jo aiemmin toiminut sijaisvanhempana tai perhehoitajana, yhteydenotto on sinun seuraava askeleesi.

Kannustamme sinua olemaan rohkesti yhteydessä suoraan sinua kiinnostavaan tai lähimpänä olevaan lapsikyläämme tai täyttämään oheisen lomakkeen. Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Muista myös seurata missä seuraava sinua lähellä järjestettävä sijaisvanhemmus-infotilaisuus pidetään. Infotilaisuus on loistava mahdollisuus päästä kuuntelemaan tärkeitä asioita SOS-Lapsikylän sijaisvanhemmuudesta, kuten esimerkiksi millaisia korvauksia SOS-Lapsikylän sijaisvanhemmat saavat sekä tietoa siitä vahvasta tuesta, johon SOS-Lapsikylän sijaisvanhempana olet oikeutettu.

Alta löydät toimipisteidemme yhteyhenkilöiden tiedot. Paina toimipisteen nimeä nähdäksesi kaikki tiedot.

Jos et ole varma, mihin lapsikylään ottaisit yhteyttä, voit aina täyttää alla olevan yhteydenottolomakkeen, otamme tällöin sinuun yhteyttä. Kysy rohkeasti, yhteydenottosi ei sido sinua mihinkään!

 

Etkö tiedä, mihin lapsikylään ottaisit yhteyttä? Täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä:

Kiinnostaako sijaisvanhemmuus?

Otamme sinuun yhteyttä.

Lapsikylät kartalla: