SOS-Kuukausilahjoittajana autat perheväkivallasta kärsiviä lapsia.

Ryhdy lahjoittajaksi

SOS-Kuukausilahjoittajana autat perheväkivallasta kärsiviä lapsia.

Ryhdy lahjoittajaksi

Ryhdy SOS-Kuukausilahjoittajaksi alk.12€/kk 

Tukesi kohdistuu lasten hyväksi Suomessa

Lahjoituksesi avulla:

Tuet alakouluikäisten lasten chat-palvelua, jolla he voivat pyytää apua

Mahdollistat pitkäjänteistä työtämme lasten oikeuksien puolesta kotimaassa

Koronakriisi koettelee perheitä

Kaikille lapsille koti ei ole turvallinen paikka.

Koronakriisin takia tilanne on kärjistynyt lukuisissa suomalaisissa kodeissa ja lastensuojelun tarve kasvaa. Kriisin vaikutukset perheiden elämään tulevat näkymään vielä silloinkin, kun akuutein epidemiatilanne on ohitse.

Lahjoituksellasi autat lapsia saamaan apua digitaalisen sovelluksen kautta. Juuri avatun Apuu-chatin kautta autamme erityisesti vanhempien liiallisesta alkoholinkäytöstä, väkivallasta ja vanhempien mielenterveysongelmista kärsiviä 7-12-vuotiaita lapsia. Tuet myös pitkäjänteistä työtämme lasten oikeuksien puolesta kriisitilanteessa ja sen jälkeen. 

Auta nyt!

 

Haluan auttaa kovia kokeneita lapsia Suomessa 

Lahjoituksesi käytetään tehokkaasti

Vuonna 2018 käytimme kotimaan lahjoitusvaroista 76 % lasten, nuorten ja perheiden tukemiseen Suomessa. 24 % käytimme keräysten hallinnointiin, markkinointiin ja viestintään. 

Lahjoitusten avulla tuetaan esimerkiksi huostaan otettujen lasten ja nuorten koulunkäyntiä, kuntoutusta ja itsenäistymistä. Venlan kaltaisille lapsille, joiden perheitä voidaan vielä mahdollisesti auttaa pysymään yhdessä, voimme tarjota tukiperhetoimintaa sekä harrastus- ja leiritoimintaa.

 

Lapsilla on Suomessakin hätä

Tiesitkö, että Suomessa joka kymmenes lapsi on lastensuojelun tuen piirissä? Tämän lisäksi muita ennaltaehkäisevää apua tarvitsevia lapsia ja perheitä on lukemattomia.

Pyrimme auttamaan perheitä jo varhaisessa vaiheessa ennen kuin ongelmat ovat kärjistyneet. Tavoitteenamme on tukea lapsia ja perheitä niin, että lapset voivat elää omassa kodissaan. Silloin kun tämä ei tuesta huolimatta onnistu, SOS-Lapsikylä voi tarjota lapselle sijaiskodin lapsikylästä tai sen lähialueelta.  

  ”Selvästi lapsilla on hätä. Olemme joka ilta jutelleet noin 70 lapsen kanssa, myös vakavia tilanteita on tullut vastaan. Alamme kouluttaa uusia päivystäjiä avuksi mahdollisimman pian”. -Apuu-chatin päivystäjä

  ”Minulla oli hyvä koti ja kasvatus SOS-lapsikylässä. Se oli kuin lottovoitto minulle. En olisi voinut toivoa enempää.” Erkki, 18 vuotta.

  Kun sinusta tulee SOS-kuukausilahjoittaja

  • Saat noin viikon kuluttua tervetulokirjeen, joka sisältää lisätietoa lahjoituksen käynnistämisestä, jos valitsit maksutavaksesi E-laskun tai suoramaksun.
  • Saat uusimman Kuulumisia-lehden, josta voit lukea toiminnastamme niin Suomessa kuin maailmallakin. 
  • Saat säännöllisiä uutiskirjeitä, joissa kerromme ajankohtaisista asioista ja tarinoita siitä, miten lapsia, nuoria ja perheitä voidaan auttaa.
  • Saat kaksi kertaa vuodessa Kuulumisia-lehden kotiisi.
  • Saat meiltä lisäksi kirjepostia ainakin kerran vuodessa, jossa kerromme vielä mitä vuoden aikana on tapahtunut.

  Mikä SOS-Lapsikylä on?

   

  SOS-Lapsikylä on voittoa tavoittelematon lastensuojelujärjestö, joka auttaa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisää lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla.  

  SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962.