Holiday Club haluaa auttaa SOS-Lapsikylän lapsia ja perheitä

Matkailualan yritys Holiday Club on ollut SOS-Lapsikylän yrityskumppani vuoden 2018 alusta lähtien. Holiday Club haluaa omalta osaltaan auttaa SOS-Lapsikylän lapsia ja perheitä tarjoamalla lomia rentoutumiseen ja hauskanpitoon yhdessä. 

Yhteistyön kulmakivenä ovat kuitenkin Holiday Clubin tarjoamat kylpylälomat ja muut aktiviteetit. SOS-Lapsikylän toiminnan piirissä olevat perheet pääsevätkin muutaman päivän kylpylälomille, leireille ja retkille Holiday Clubin tarjoamien aktiviteettien pariin. Holiday Clubilla on Suomessa 25 lomakohdetta.

”Olemme todella iloisia merkittävästä ja pitkäaikaisesta kumppanuudesta Holiday Clubin kanssa. Loma ja retket ovat tärkeitä haastavan arjen keskellä. Jotkut SOS-Lapsikylän lapsista eivät ehkä aiemmin ole koskaan olleet lomalla. Lapset ja heistä huolehtivat aikuiset tarvitsevat yhteisiä elämyksiä, ja mukavat yhteiset muistot auttavat paikkaamaan sirpaleista lapsuutta”, kertoo SOS-Lapsikylän yritysyhteistyöpäällikkö Annemi Usva-Vänttinen.

”Tuntuu hyvältä kantaa yhteiskuntavastuuta”

Holiday Club Resorts Oy:n markkinointiviestintäpäällikkö Hannele Berglund kertoo yhteistyön saaneen hyvää palautetta myös henkilöstöltä. 

”Tuntuu hyvältä kantaa yhteiskuntavastuuta ja on luontevaa tarjota lomia lapsiperheille, jotka niistä varmasti nauttivat ja hyötyvät. Pitkäjänteisen yhteistyön ansiosta mahdollisimman moni lapsi pääsee lomille ja leireille kohteisiimme.”

Loma kuuluu kaikille

Lukuisat SOS-Lapsikylän perheet ovatkin päässeet vuoden 2018 aikana Holiday Clubin avustuksella muutaman päivän lomille kylpyläkohteisiin. Lappeenrannassa sijaitseva Saimaa, Turun Caribia ja Tampereen Kylpylä ovat kiinnostaneet perheitä eniten.

Annemi Usva-Vänttinen kertoo, että perheet ovat ottaneet mahdollisuuden minilomiin ilolla vastaan.

”Loma kuuluu kaikille. Erityisen tärkeää yhteiset lomat ovat sijaisperheille. Ne vahvistavat perheen yhteenkuuluvuutta, sisaruussuhteita ja antavat mahdollisuuden mukavaan vuorovaikutukseen arjen yläpuolella. Lomilla syntyy yhteisiä kokemuksia ja muistoja.”

Huostaanotetut lapset ovat kokeneet rankkoja asioita. Siksi lomien tarjoaminen heille on erityisen mukavaa. ”Lapsille ei voi tarjota liikaa iloa!”

Rentoutumista ja iloisia muistoja

Eräs SOS-Lapsikylän sijaisäiti vietti viikonlopun viiden perheeseen sijoitetun lapsen kanssa Holiday Club Saimaalla. Hänestä parasta oli rentoutua ja päästä valmiiseen ruokapöytään. Entä lapsista?

”Hotelli oli mukava, oli hauskaa ja syötiin karkkia. Vesipuisto oli sairaan kiva", kertoo kahdeksanvuotias tyttö.

”Hotelli oli tosi mukava ja sänky”, sanoo kahdeksanvuotias poika.

”Oli tosi hyvä aamupala ja änkkäripuistossa oli tosi kivaa, koska siellä oli vaahtomeri ja skoottauspaikka, muistelee 11-vuotias poika käyntiä Saimaan Angry Birds Activity Parkissa.

”Änkkäripuistossa opin bäkkärin ja siellä oli polkuauto”, kertoo perheen viisivuotias poika.

Perhe lomailee säännöllisesti yhdessä. Nyt haaveissa on viikonloppu Holiday Club Katinkullassa.

Kiinnostaako yritysyhteistyö?

Ota meihin yhteyttä!

Annemi Usva-Vänttinen, yritysyhteistyöpäällikkö 
p. 040 046 5020
annemi.usva-vanttinen(at)sos-lapsikyla.fi
yritysvarainhankinta(at)sos-lapsikyla.fi