Kiinnostaako yritysyhteistyö?

Ota meihin yhteyttä!

Annemi Usva-Vänttinen, yritysyhteistyöpäällikkö 
p. 040 046 5020
annemi.usva-vanttinen(at)sos-lapsikyla.fi
yritysvarainhankinta(at)sos-lapsikyla.fi

Hukkalämmöstä puhtia SOS-Lapsikylän tukiperhetoimintaan

Helen ja Paulig valjastavat yhteisessä pilotissa hukkalämmön hyötykäyttöön Pauligin kahvipaahtimolla Vuosaaressa. Paulig lahjoittaa hukkalämmön hyödyntämisestä säästyneistä tuotoista 10 000 euroa SOS-Lapsikylän hyväksi.

Lämpöä voidaan kerätä uudenlaisella teknisellä ratkaisulla talteen niin paljon, että määrä vastaa 1000 kerrostalokaksion vuotuista lämmöntarvetta. Elintarviketeollisuuden tuotantoprosesseista syntyvien lämpöjen kierrättäminen kaukolämpöverkkoon on Helsingin alueella ainutlaatuista.

Paulig laittaa hyvän kiertämään ja lahjoittaa hukkalämmön hyödyntämisestä syntyvästä säästöstä 10 000 euroa SOS-Lapsikylän toiminnan tukemiseen Suomessa. Paulig on yksi SOS-Lapsikylän pääyhteistyökumppaneista. 

– Nyt ei lämpö mene todellakaan hukkaan, sillä Pauligin tuella saamme lisäpuhtia tukiperhetoimintamme vauhdittamiseen. Tuhannet lapset Suomessa jonottavat tukiperhettä, ja tukiperheistä on huutava pula. Iloitsemme siitä, että Pauligin lämmin suhtautuminen SOS-Lapsikylän työtä kohtaan konkretisoitui tällaisena yllätyksenä, kiittää SOS-Lapsikylän yritysyhteistyöpäällikkö Annemi Usva-Vänttinen

Lue koko uutinen Pauligin ja Helenin hukkalämmön hyötykäyttöprojektista täällä.