Tyttö makaa ruohikossa
SOSgolf

Unelmien golfia!

Seuraava SOSgolf järjestetään vuonna 2022.

SOSgolf

SOSgolf on SOS-Lapsikylän hyvää tekevä golf-tapahtuma!

Suomessa on paljon lapsia, jotka joutuvat luopumaan unelmistaan perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. SOSgolf auttaa tarjoamaan säännöllisen harrastuksen haastavassa elämäntilanteessa oleville vähävaraisten perheiden lapsille.

SOS-Lapsikylän Unelmista Totta –hankkeen tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä ja mahdollistaa lapsille unelmien harrastus. SOSgolfin kautta kerätyt varat käytetään Unelmista.fi -verkkopalvelun kautta harrastustukea hakeneiden vähävaraisten perheiden lasten harrastusten tukemiseen.

Seuraava SOSgolf järjestetään vuonna 2022.

Kuva sosgolfista 2019

Kutsumme kaikki mukaan pelaamaan golfia, jossa jokainen lyönti on hyvä lyönti!

Tule mukaan oman ryhmäsi kanssa avaamaan kausi mitä parhaimmalla tavalla. Ryhmäsi voi koostua yrityksen henkilöstöstä, asiakkaista tai yksityishenkilöistä. Pelimuotona on rento joukkuepeli.

Voitte tulla mukaan hyväntekeväisyystapahtumaan, vaikka ette vielä golfaakaan! Ammattiopettajien ohjauksessa voi osallistua joko Pelaajaksi päivässä -kurssille (4 h) tai vain tutustua lajiin. Samalla pääsette tukemaan hyvää asiaa.

Kuva sosgolfista 2019

Vietä unelmien golfpäivä elokuussa Pickalassa

Päivä starttaa yhteisellä lämmittelyllä ja pelien jälkeen nautitaan ohjelmasta, yhteisestä lounaasta ja SOSgolfin kodikkaasta hengestä. Kaikki SOSgolf-tapahtuman osallistujat saavat tuoteyllätyksiä sekä roppakaupalla elämyksiä ja hyvää mieltä.

SOSgolfin osallistumismaksu yrityksille 1 500 € /4 hengen ryhmä sisältää kilpailun ja Trackman svingi-analyysin. Yksityishenkilöiden osallistumismaksu on 200 €.  Pelaajaksi päivässä –kurssin (4 h) hinta on 1 500 €/10 hengen ryhmä tai 200 €/hlö. Mukana olevat yritykset mainitaan SOS-Lapsikylän yrityslahjoittajien listalla ja tapahtumasivuilla.

Tule verkostoitumaan ja vietä unelmien golfpäivä asiakkaiden, kumppaneiden, työkavereiden tai ystävien kanssa!

Ajankohtaista