fbpx
SOSgolf

Unelmien golfia!

SOSgolf

SOSgolf on SOS-Lapsikylän hyvää tekevä golf-tapahtuma!

Suomessa on paljon lapsia, jotka joutuvat luopumaan unelmistaan perheen taloudellisen tilanteen vuoksi.

SOS-Lapsikylien Unelmista totta -toiminnan tavoitteena on ehkäistä lasten ja nuorten syrjäytymistä ja antaa heille mahdollisuus toteuttaa unelmiaan.

SOSgolfin kautta kerätyillä varoilla tuetaan sellaisten vähävaraisten perheiden lasten harrastuksia, jotka ovat hakeneet harrastustukea Unelmista.fi-sivuston kautta.

Vuonna 2022 SOSgolf sai monet hyvää tekevät yritykset liikkeelle!

Olipa meillä mukava SOSgolf! Saimme startata golfkauden 2022 aurinkoisessa säässä ja juhlistaa samalla Suomen SOS-Lapsikylän 60-vuotista taivalta.

Vuonna 2022 Abloy putsasi palkintopöydän!

Voittajat olivat:1) Abloy for Trust III, palkinnot: Ide Groupin lahjoittamat trolleyt ja Radisson Blun majoituslahjakortit

2) Abloy for Trust II, palkinnot: Golf Balancen lahjoittamat pallolaatikot ja Radisson Blun majoituslahjakortit

3) Abloy for Trust IV, palkinnot: Iittalan Taika lakanasetti

4) Abloy for Trust I, Linden Aga kaasupullot

SOS-Lapsikylän väylävisan voitti Ide Groupin ja HeiaHeian  ryhmä, heidät palkittiin Fazerin jättisuklaalevyillä

Abloyn erikoiskisan lähimmäs lippua voitti Sampsa Jolma

Ide Groupin pisin avaus -kisan vei Tuukka Hieto

Abloyn markkinointipäällikkö Johanna Varis on yksi SOSgolfin vakiofaneista: ”Osallistuimme v. 2019 SOSgolfiin useamman joukkueen voimin ja halusimme ehdottomasti lähteä mukaan tänäkin vuonna. Tapahtuma oli erittäin lämminhenkinen ja tarjosi mukavan tavan kokoontua yhteen asiakkaiden kanssa hyvän asian puolesta. Kannustamme yrityksiä lähtemään mukaan ja verkostoitumaan!”

Mukana tapahtumassa oli SOSgolfin sydämellinen kummi, huippugolfari Minea Blomqvist-Kakko ja juontajana toimi jälleen innokas SOSgolffari Anna-Liisa Tilus! Kiitos Minni ja Ansku, sekä myös golfaavaa kuvaajaamme Anthony Ubaud.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille sekä kaikille tapahtumaa tukeneille ja palkintoja lahjoittaneille yrityksille.  Yhdessä teimme monen lapsen ja nuoren harrastamisen Unelmista totta!

Kuvat: Anthony Ubaud

Ajankohtaista