fbpx
Lapsia valkovuokkoja keräämässä
Lapsikylät Suomessa

Lapsikylissä työtä tehdään suurella
sydämellä

Lapsikylät Suomessa

Lapsikylät tarjoavat tukea ja palveluita valtakunnallisesti

Lapsikylät ovat SOS-Lapsikylän toimipisteitä, joista käsin mahdollistetaan vahva tuki valtakunnallisesti tuotettuihin palveluihimme.

Kysy kunnille tarjoamistamme palveluista asiakasohjauksestamme
p. 044 4505 505 (puhelutiedustelut arkisin klo 8-20)

Lapsikylämme toimivat aktiivisesti alueillaan ja tarjoavat paljon yleishyödyllistä toimintaa, joka hyödyttää koko lähiyhteisöä.

Espoon lapsikylä

Espoon lapsikylä

Espoon lapsikylän tilat sijaitsevat Niittykummussa metroradan varrella sekä Espoon keskuksessa. Lapsikylästä löytyy mm. perhehoidon ja perhekuntoutuksen asuntoja. Erityistason lastenkoti Rauha avataan Espoon Matinkylään maaliskuussa 2021.

Juväksylän perhekuntoutuksen keittiö

Jyväskylän lapsikylä

Jyväskylän lapsikylään avataan erityisen ja vaativan tason nuorisokoti kesällä 2021. Lisäksi Jyväskylässä on tukiasuntoja nuorille sekä perhekuntoutusasuntoja.

KAarinan lapsikylä, kuva: Ilmakuvaus Tuomi

Kaarinan lapsikylä

Kaarinan lapsikylä sijaitsee parin kilometrin päässä Kaarinan keskustasta keskellä lapsiperheiden asuttamaa omakoti- ja rivitaloaluetta. Lapsikylästä löytyy kattavasti harrastustiloja, perhehoidon ja perhekuntoutuksen asuntoja sekä perustason lastenkoti Kirre. Lapsikylä pyörittää myös Piece of Cake -perhekahvilaa.

Kuopion lapsikylän ulkokuva

Kuopion lapsikylä

Kuopion lapsikylä sijaitsee Saaristokaupungin kaupunginosassa. Lapsikylästä löytyy perhehoidon ja perhekuntoutuksen asuntoja.

Oulun lapsikylä

Oulun lapsikylästä löytyy perhehoidon ja perhekuntoutuksen asuntoja. Perhekuntoutuksen asunnot sijaitsevat Hiirosen kaupunginosassa. Perhehoitoon tarkoitettuja omakotitaloja sijaitsee Vihannissa.

Punkaharjun lapsikylän leikkipaikka

Punkaharjun lapsikylä

Punkaharjun lapsikylän tilat sijaitsevat järven rannalla omakoti- ja rivitaloalueella. Lapsikylästä löytyy perhehoidon asuntoja ja hyvät mahdollisuudet tuettujen tapaamisten järjestämiseen.

Sisäkuva Rovaniemen perhekunoutusasunnosta

Rovaniemen lapsikylä

Rovaniemen lapsikylän tilat sijaitsevat sekä keskustan läheisyydessä että Ylitorniolla. Perhekuntoutusasunnot löytyvät Ounasmetsän alueelta. Ylitorniolla on perhehoitoon tarkoitettuja isoja omakotitaloja.

Tampereen Nekalassa perhekuntoutusasunnot kuvattuna ulkoa

Tampereen lapsikylä

Tampereen lapsikylän perhehoidon asunnot sijaitsevat Vuoreksen kaupunginosassa. Perhekuntotusasuntoja löytyy Nekalan alueelta. Lapsikylä järjestää paljon yleishyödyllistä toimintaa lähialueiden asukkaille.

katunäkymä kivistöstä Vantaalta

Vantaan lapsikylä

Vantaan lapsikylän perhehoidon ja perhekuntoutuksen asunnot sijaitsevat uudella kehäradan varrella olevalla asuinalueella Kivistössä.

Tutustu asiantuntijoihimme

Tarjoamme aina parasta mahdollista ratkaisua kullekin yksilölle ja perheelle. Jokainen työntekijämme on alansa ammattilainen.

Kati Palsanen
Jokainen lapsi ja nuori on itsessään arvokas
Haluan olla tekemässä tekoja sen eteen, että lasten välinen eriarvoisuus vähenisi ja että jokainen lapsi ja nuori voisi kasvaa mahdollisuuksiensa mittoihin. Työssäni tärkeää on huolehtia lastensuojelun laadusta ja vaikuttavuudesta sekä edistää sellaisia tekoja, jotka aidosti auttavat lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään.
johtaja, ehkäisevä työ ja laatu
Mirjam Araneva
Lapsen oikeuksien puolesta
Haluan vahvasti edistää lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa. Tämä näkyy kaikessa lastensuojelun oikeudellisessa asiantuntija-avussa, jota tarjoan yli 20 vuoden kokemuksella.
Lapsioikeuslakimies
Annemi Usva-Vänttinen
Tuloksia hyvää tekemällä
Yritysyhteistyö SOS-Lapsikylän kanssa pohjautuu yhteisiin arvoihin ja yrityksen strategiaa tukeviin tekoihin. Tehdään yhdessä arvoistanne totta!
Yritysyhteistyöpäällikkö

Ajankohtaista