Yksi kymmenestä lapsesta on Suomessa avun tarpeessa.

SOS-kuukausilahjoittajana voit auttaa — hyväntekeväisyyttä alk. 12 €/kk.

Yksi kymmenestä lapsesta on Suomessa avun tarpeessa.

SOS-kuukausilahjoittajana voit auttaa — hyväntekeväisyyttä alk. 12 €/kk.

Kuukausilahjoittajana autat hädänalaisia lapsia Suomessa

Tiesitkö, että sinunkin naapurustossasi on useita lapsia, joiden lapsuuteen kuuluu paljon huolta ja pelkoakin? Joka kymmenes lapsi eli noin 100 000 lasta on Suomessa lastensuojelun tuen piirissä. Lähes 19 000 lasta ei voi asua omassa kodissaan. Lisäksi muita ennaltaehkäisevää apua tarvitsevia lapsia ja perheitä on lukemattomia.

SOS-Lapsikylä on olemassa juuri näitä lapsia varten. 

SOS-Kuukausilahjoittajana autat meitä tarjoamaan lapsille turvallisen kodin ja vaikutat siihen, että kaikki lapset lähtökohdista huolimatta saavat mahdollisuuden hyvään elämään.

Lue, miksi lahjoituksesi on tärkeä lapsille Suomessa.

Miksi lahjoituksesi on tärkeä?

Autamme lapsia ja nuoria, jotka ovat kokeneet elämässään kovia ja ovat eläneet hyvin haastavissa olosuhteissa. 

Lue kuukausilahjoittamisesta lasten hyväksi Suomessa

Tietoa kuukausilahjoittamisesta

Pitkäjänteinen ja vaikuttavin tapa auttaa lapsia Suomessa. Lahjoituksesi veloitetaan valitsemasi maksutavan mukaan (korttimaksu, e-maksu tai suoramaksu) kuukausittain.

Auta lapsia kertalahjoituksella.

Kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä - olemme täällä sinua varten!  Voit täyttää yhteydenottolomakeen tai soittaa numeroon 09 4257 9830 (arkisin klo 10-15).

Lahjoitus käytetään kotimaan lasten hyvinvoinnin hyväksi

”Minulla oli hyvä koti ja kasvatus SOS-lapsikylässä. Se oli kuin lottovoitto minulle. En olisi voinut toivoa enempää.” Erkki, 18 vuotta.

”Arvostan sitä, että sain kasvaa SOS-lapsikylässä. Ilman sitä, en olisi saanut käytyä koulua loppuun enkä olisi saanut mahdollisuutta hyvään elämään.” Linda, 19 vuotta.

”Vanhempien itseluottamus parantui silminnähden. He oppivat paljon vanhemmuudesta. Perheen keskinäiset suhteet vahvistuivat. Nyt koko perhe viettää aikaa yhdessä ja vanhemmat lukevat lapsilleen.” SOS-perheterapeutti.

 

 

 

Vuonna 2019 käytimme kotimaan lahjoitusvaroista 75% lasten, nuorten ja perheiden tukemiseen Suomessa. 25% käytimme keräysten hallinnointiin, markkinointiin ja viestintään. 

 

Kysyttävää?

Täytä alla oleva lomake tai voit soittaa numeroon 09 4257 9830 (arkisin klo 10-15).