Vapaaehtoistyö

Tule mukaan SOS-Lapsikylän vapaaehtoiseksi ja anna osaamisesi ja kokemuksesi lasten ja nuorten puolesta oman elämäntilanteesi mukaan.

Voit ilmoittautua vapaaehtoisreserviimme alla olevalla lomakkeella tai lähettämällä sähköpostilla nimesi, yhteystietosi ja puhelinnumerosi keskustoimistoomme osoitteeseen tarja.rehnstromsos-lapsikylafi tai keskustoimistosos-lapsikylafi. Voit myös ilmoittaa minkä tyylinen vapaaehtoistyö sinua kiinnostaisi eniten tai jos olet keksinyt muun tavan auttaa. Vapaaehtoisena voit toimia yksityishenkilönä, ryhmässä tai yrityksenä. Otamme sinuun yhteyttä kun olet ilmoittautunut mukaan. SOS-Lapsikylä toimii ympäri Suomen ja etsimme aktiivisia vapaaehtoisia vastaamaan alueellisesti vapaaehtoistyöstä ja tempauksista.

Näin sinä voit auttaa

Lipaskerääjänä

Järjestämme eri tapahtumien yhteydessä lipaskeräyksiä, jolloin voit auttaa ottamalla lippaan käteen ja hymyilemällä SOS-lapsikylätyön hyväksi.

Toimintamme esittelijänä

Olemme mukana kertomassa työstämme lasten hyväksi monenlaisissa tapahtumissa. Vapaaehtoisena voit auttaa lapsia kotimaassa ja maailmalla esittelemällä työtämme tapahtumissa. Voisitko sinä järjestää tempauksen SOS-lapsikylän hyväksi työpaikalla, harrasteporukalla tai vaikka koulussasi?

Auttamalla osaamisellasi

Voit lahjoittaa aikasi lisäksi myös ammattitaitojasi. Monenlaisia osaajia ja tekijöitä tarvitaan. Oletko lahjakas kääntäjä, saatko bloggarit puolellesi tai onnistuuko tietokoneen käyttö? Kyliemme pihatalkoissa esimerkiksi henkilöistä, joilla on intoa pihatöihin tai  ikkunanpesuun, on ollut korvaamaton apu. Voisitko sinä auttaa ammattitaidollasi?

Muilla tavoin

Kaikenlaisia tekijöitä tarvitaan. Keskustoimistomme sijaitsee Helsingissä ja toimistotöihin tarvitaan apua joka viikko. Onko mielessäsi muu tapa auttaa – kerro siitä meille!

Lue lisää: SOS-Lapsikylän turvallisuussuunnitelma vapaaehtoistyötä koskien

Lähde mukaan!Vapaaehtoiseksi liittyminen

Vapaaehtoiseksi liittyminen

Lahjoita