Lahjoita lapsille Suomessa

Lahjoitustavat:

  • Lähetä tekstiviesti SOS numeroon 16499 (lahjoituksesi 10€)
  • Lähetä tekstiviesti SOS20 numeroon 16499 (lahjoituksesi 20€) 
  • Tilisiirto: SOS-Lapsikyläsäätiö, Nordea FI27 2386 1800 0100 66, Viite: 8015

Vaikeissa elämäntilanteissa olevia perheitä on Suomessa paljon. Päihde- tai mielenterveysongelmat sekä taloudelliset vaikeudet vievät voimia. Maassamme asuu yli 18 000 lasta jotka eivät voi turvallisesti asua omassa kodissaan, koska heidän omat vanhempansa eivät pysty heistä huolehtimaan.

SOS-Lapsikylä on olemassa juuri tällaisia lapsia varten. Kun lapsi ei voi asua omien vanhempiensa luona, SOS-Lapsikylä voi tarjota turvallisen kodin ja sijaisperheen lapsikylässä. Tavoitteemme on, että mahdollisimman moni lapsi saisi kasvaa turvassa omassa kodissaan. Mikäli tämä ei ole mahdollista, tarjoamme turvalliset sijaisperheet ja kodin.

Lapsikylävanhemmat ovat sitoutuneet tarjoamaan turvaa ja pysyvyyttä lapsille, joilta usein ovat puuttuneet huolenpito ja arjen rutiinit. Teemme jatkuvasti työtä tähän tärkeään tehtävään soveltuvien ihmisten löytämiseksi ja kouluttamiseksi. Työmme on mahdollista vain lahjoittajiemme tuella.

Moni lapsi tarvitsee kiireesti tukea. Sinä voit tehdä lahjoituksen SOS-Lapsikylälle. Yhdessä voimme muuttaa monen lapsen elämän.

Lahjoita Suomen lapsille

LAHJOITAN LAPSILLE SUOMESSA

Viimeisin lahjoittaja : Espoo 17:20

Haluan lahjoittaa

Valitse pankki ja siirry lahjoittamaan: