Tee merkkipäivälahjoitus SOS-Lapsikylän työn hyväksi

Merkkipäivä- ja muistokeräys

Kun merkkipäivä lähestyy, mutta kaapit ovat jo ennestään täynnä tavaraa, voit halutessasi antaa juhlavieraille mahdollisuuden muistaa sinua tai yhteisöäsi pyytämällä heitä tekemään lahjoituksen apua tarvitsevien lasten hyväksi. Huomionosoitukset voi ohjata valitsemaanne kohteeseen Suomessa tai maailmalla.

Muistokeräys on kaunis tapa kunnioittaa edesmenneen muistoa ja tuoda esiin hänelle rakkaita asioita ja tärkeitä arvoja. Keräyksen perustajana voi toimia esimerkiksi edesmenneen lähiomainen. Vainajaa muistavien sukulaisten, ystävien ja muiden henkilöiden lahjoitukset ohjataan valittuun kohteeseen Suomessa tai maailmalla.

Otathan yhteyttä lahjoittajapalveluumme, jotta voimme antaa tarvittavat tiedot keräyskohteista ja henkilökohtaisen viitenumeron.

Merkkipäivälahjoitus toi iloa päivänsankarille ja juhlavieraille

”Halusin järjestää lähipiirilleni juhlat sen kunniaksi, että elettyä elämää on jo viisi vuosikymmentä takana. Nuorissa ja lapsissa on meidän tulevaisuutemme. Oman sukupolveni tehtävä hyvinvointi-Suomessa on pitää huolta toisistamme ja etenkin heistä, joilla lähtökohdat eivät ole hyvät.”

50-vuotispäiviään viettänyt Annikki Piispa kannustaa muitakin merkkipäivälahjoitusten tekemiseen SOS-Lapsikylälle:

”Jokaisella juhlijalla on hyvä mieli, olemme lahjoittaneet rahaa tärkeään asiaan”.

Autamme sinua mielellämme lahjoittajapalvelussamme:

09 42579830 (ma-pe klo 10-15)

lahjoittajainfosos-lapsikylafi

Jos et aio järjestää merkkipäiväkeräystä itse vaan haluaisit tehdä lahjoituksen merkkipäivän kunniaksi, voit tehdä se tekemällä kertalahjoituksen.