Koulujen päivätyökeräys

Joskus vanhemmat eivät pysty huolehtimaan lapsistaan yksin tai lapset ovat vaarassa menettää vanhempiensa huolenpidon. Näitä lapsia me autamme.

SOS-Lapsikylän päivätyökeräykseen osallistumalla oppilaat voivat auttaa kovia kokeneita kotimaan ikätovereita tai tukea kehitysmaissa asuvia köyhiä lapsia ja perheitä. Ilmoittautuminen tapahtuu vieressä olevalla sähköisellä lomakkeella, soittamalla lahjoittajapalveluumme (09) 4257 9830 aikavälillä 10-15 tai lähettämällä sähköpostia lahjoittajainfosos-lapsikylafi.

Päivätyökeräys on koko koulun tempaus, jossa oppilaat työskentelevät päivän valitsemassaan yrityksessä tai kotona ja lahjoittavat palkkansa hyvään tarkoitukseen. SOS-Lapsikylän suositus yhden oppilaan palkkioksi on 12 euroa.

Maassamme asuu lähes 18 000 lasta jotka eivät voi turvallisesti asua omassa kodissaan, koska heidän omat vanhempansa eivät pysty heistä huolehtimaan. Lisäksi lähes 100 000 lasta tarvitsee muuta lastensuojelun apua ja tukea. SOS-Lapsikylä pyrkii antamaan näille lapsille mahdollisuuden elää mahdollisimman tavallista lapsuutta perheessä ja turvallisessa ympäristössä.

SOS-Lapsikylä on toiminut Suomessa vuodesta 1962 ja se on kansainvälisen SOS Children’s Villages -järjestön jäsen. Järjestöllä on toimintaa yli 130 maassa.

Tervetuloa mukaan päivätyökeräykseen tukemaan lapsia, jotka ovat menettäneet vanhempiensa huolenpidon.

Ilmoittautuminen päivätyökeräykseen

Ilmoittautuminen päivätyökeräykseen

Koulumme päivätyökeräyksen tuotto kohdistetaan:*