Löydä oma tapasi auttaa

Teemme työtä sen eteen, että jokainen lapsi saisi kasvaa turvassa ja rakastettuna. Lahjoitusvarat käytetään vastuullisesti lasten hyväksi. Voit tukea työtämme sekä Suomessa ja maailmalla

Haluaako yrityksesi tulla mukaan tekemään hyvää? Lue lisää yritysyhteistyöstämme.

 

Siirry kampanjasivullemme ja toteuta pieni unelma
toteuta pieni unelma

Auta lapsia Suomessa

Liity kuukausilahjoittajaksi

Auta lapsia ja perheitä Suomessa ryhtymällä kotimaan kuukausilahjoittajaksi. Pitkäjänteinen lahjoittaminen on kaikkein tehokkain tapa auttaa.

Auta nyt

Auta kertalahjoituksella

SOS-Lapsikylän työ lasten ja perheiden hyväksi on mahdollista vain lahjoittajiemme tuella. Yhdessä voimme muuttaa monen lapsen elämän.

Tee lahjoitus

Testamenttilahjoitus

Testamentti on arvokas perintö. Lue lisää siitä, miten voit testamentin avulla tukea apua tarvitsevia lapsia ja perheitä Suomessa. 

Lue lisää

Auta lapsia maailmalla

Ryhdy SOS-Kummiksi

SOS-Kummina annat alle eurolla päivässä yksin jääneelle lapselle mahdollisuuden selviytyä ja kasvaa rakastavassa perheessä.

Lue lisää

Tee kertalahjoitus

Lahjoituksellasi voit tukea köyhiä perheitä Gambiassa tulemaan toimeen ja pitämään hyvää huolta lapsiensa koulutuksesta ja terveydestä.

Tee lahjoitus

Hätäapulahjoitus

Etelä–Sudanissa yli 680 000 alle 5-vuotiasta lasta näkee nälkää, näistä yli 230 000 lasta kärsii vakavasta aliravitsemuksesta. Sinä voit auttaa.

Tee hätäapulahjoitus

Muut tavat auttaa

Perusta oma keräys

Merkkipäivä tulossa? Perusta oma keräys hyvä asian puolesta ja jaa se ystävillesi. Keräyksen perustaminen on helppoa ja nopeaa.

Lue lisää

SOS-Lahjakauppa

Etsitkö lahjaa läheisellesi? Osta erilainen, aineeton lahja SOS-Lahjakaupasta lasten ja perheiden hyväksi Suomessa tai maailmalla.

Tästä ostoksille

Ryhdy vapaaehtoiseksi

Haluaisitko rahalahjoituksen sijaan lahjoittaa aikaasi hyvän asian puolesta? Tutustu SOS-Lapsikylän vapaaehtoistyöhön ja ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää

Kysyttävää lahjoittamisesta?


Haluatko tehdä muisto- tai merkkipäiväkeräyksen juuri sinulle tärkeään kohteeseen Suomessa tai maailmalla? Tässä ja muissa sinua arkarruttavissa kysymyksissä lahjoittamisesta sinua auttaa lahjoittajapalvelumme:

(09) 4257 9830 ark. klo 10:00-15:00 

lahjoittajainfosos-lapsikylafi

Löydät lisätietoa lahjoittamisesta myös Usein kysyttyä -osiosta.

SOS-Lapsikylä auttaa lapsia yli 130 maassa:

Linda Santonen: Lapsikylässä sain mahdollisuuden hyvään lapsuuteen

Linda Santonen on 19-vuotias ylioppilas Kaarinan lukiosta.Hänet sijoitettiin 8-vuotiaana 2003 perustettuun Kaarinan SOS-lapsikylään. Keväällä lukion päättänyt Linda on Kaarinan SOS-lapsikylän ensimmäinen ylioppilas.

Lue koko juttu

Muita tarinoita Suomen SOS-lapsikylistä

Kaukana kotoa: Yksin jäänyt tyttö sai turvapaikan Gandakin SOS-lapsikylästä

Kymmenvuotias Babita oli syömässä lounasta, kun se iski. Maanjäristys ravisteli taloa, jonka hän jakoi isovanhempiensa ja siskonsa kanssa Gorkhassa, Nepalissa. Muut perheenjäsenet olivat ulkona ja selvisivät vahingoittumattomina, mutta talon seinästä irronnut iso kivi osui Babitan jalkaan ja hän kaatui sen alle.

Lue koko juttu

Muita tarinoita ympäri maailmaa