ABB lahjoittaa joulutervehdysvaransa SOS-Lapsikylälle

Suomen ABB lahjoittaa tänä vuonna joulutervehdysvaransa, 20 000 euroa, SOS-Lapsikylän kotimaan toiminnan tukemiseen. ABB edistää teollisuuden digitalisaatiota tarjoamalla erilaisia teknisiä ratkaisuja teollisuudessa toimiville yrityksille.

”Lahjoitusvarat ovat merkittävä osa SOS-Lapsikylän yleishyödyllisen toiminnan rahoitusta. Konkreettisesti järjestön saamien lahjoitusten avulla tuetaan esimerkiksi lasten ja nuorten koulunkäyntiä, kuntoutusta, harrastuksia, sekä nuorten itsenäistymistä ja omaan kotiin muuttoa. Lisäksi varoilla järjestetään monipuolista leiri- ja virkistystoimintaa lapsille, perheille ja sijaisperheille. Leireillä tuetaan vanhempien jaksamista,” kertoo ABB:n joulutervehdyksen vastaanottanut SOS-Lapsikylän yritysyhteistyöpäällikkö Annemi Usva-Vänttinen.

SOS-Lapsikylä tekee arvokasta työtä sen eteen, että jokainen lapsi saisi kasvaa rakastettuna, arvostettuna ja turvassa.

”Meistä jokainen voi olla mukana auttamassa, vaikka antamalla aineettoman joululahjan. Tällainen lahja voi olla esimerkiksi lahjoitus tukiperhetoimintaan tai vähävaraisten lapsiperheiden harrastusten tukemiseen. Lahjoituskohteita on sekä Suomessa että ulkomailla,” toteaa Suomen ABB:n viestintäjohtaja Satu Perälampi.

Joulutervehdysvarojen lisäksi ABB lahjoittaa SOS-Lapsikylälle myös ABB:n lasten joulujuhlien ylimääräiset joululahjat. Tänä vuonna Suprise Eggs -yllätysmuniin piilotetut Lumo Stars -pehmolelut matkaavat joululahjoiksi Espoon ja Vantaan lapsikylien perheiden yhteiseen puurojuhlaan.