Merkkipäivä- ja muistokeräys

Oletko pian viettämässä merkkipäivää tai muuta juhlaa? Mitäpä jos onnittelukorttien ja kukkakimppujen sijaan ilahduttaisit vaikeissa oloissa eläviä lapsia joko Suomessa tai maailmalla? Merkkipäiväkeräyksen voit helpoiten perustaa sivuillamme: oma.sos-lapsikyla.fi tai ottamalla yhteys lahjoittajapalveluumme.

Muistokeräys on kaunis tapa kunnioittaa edesmenneen läheisen muistoa ja tukea hänelle rakkaita asioita ja tärkeitä arvoja. Muistokeräyksen lahjoitukset ohjataan valittuun kohteeseen Suomessa tai maailmalla. Muistokeräyksen voit helpoiten perustaa sivuillamme: oma.sos-lapsikyla.fi tai ottamalla yhteys lahjoittajapalveluumme.

Voita aina ottaa yhteyttä lahjoittajapalveluumme puhelimitse (09) 4257 9830 tai sähköpostitse lahjoittajainfo(at)sos-lapsikyla.fi.

 

”Halusin ohjata lahjat jollekin, joka tarvitsee niitä minua enemmän. Se oli todella helppoa. Kun vielä korostin, että ihan oikeasti haluan lahjat SOS-Lapsikylälle, niin vieraat toteuttivat toiveeni. Toivon, että muutkin innostuvat ohjaamaan lahjansa hyväntekeväisyyteen.”

Merkkipäivälahjoituksen SOS-lapsikylälle tehnyt Juha

 

Merkkipäivälahjoitus toi iloa päivänsankarille ja juhlavieraille

”Halusin järjestää lähipiirilleni juhlat sen kunniaksi, että elettyä elämää on jo viisi vuosikymmentä takana. Nuorissa ja lapsissa on meidän tulevaisuutemme. Oman sukupolveni tehtävä hyvinvointi-Suomessa on pitää huolta toisistamme ja etenkin heistä, joilla lähtökohdat eivät ole hyvät.”

50-vuotispäiviään viettänyt Annikki Piispa kannustaa muitakin merkkipäivälahjoitusten tekemiseen SOS-Lapsikylälle:

”Jokaisella juhlijalla on hyvä mieli, olemme lahjoittaneet rahaa tärkeään asiaan”.

Autamme sinua mielellämme lahjoittajapalvelussamme:
p. 09 42579830 (ma-pe klo 10-15)
lahjoittajainfo(at)sos-lapsikyla.fi 

Jos et aio järjestää merkkipäiväkeräystä itse vaan haluaisit tehdä lahjoituksen merkkipäivän kunniaksi, voit tehdä se tekemällä kertalahjoituksen.