SOS-Lapsikylän feissarit kiertävät ovelta ovelle

Oletko törmännyt kotiovellasi SOS-Lapsikylän feissariin ja pohdit sitä, oliko henkilö oikealla asialla? Hankimme uusia kotimaan kuukausilahjoittajia ja kansainvälisen työn kummeja ovelta ovelle tapahtuvalla kampanjoinnilla. Feissareidemme tehtävänä on kohdata ihmisiä ovillaan paikkakuntansa asuinalueilla ja antaa heille mahdollisuus ryhtyä lahjoittajiksi huostaan otettujen ja muiden kaltoin kohdeltujen lasten hyväksi maassamme. Maamme lasten auttamisen lisäksi ihmisten kotiovilla tarjotaan mahdollisuutta myös auttaa kehitysmaiden lapsia liittymällä kansainvälisen työn kummiksi.

Mistä tiedän, että SOS-Lapsikylän varainhankkija on oikealle asialla?

Kohdatessasi omalla kotiovellasi henkilön, joka kertoo sinulle SOS-Lapsikylästä ja mahdollisuudesta ryhtyä säännöllisenä lahjoittajana tukemaan kotimaan lapsia tai toimimaan kansainvälisen työn kummina, olet todennäköisesti tavannut SOS-Lapsikylän feissarin. Feissarimme työskentelevät eri puolilla Suomea. Feissaus tapahtuu ilta-aikaan, koska tällöin tavoitamme parhaiten mahdolliset lahjoittajamme. Tällä hetkellä feissareitamme liikkuu esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Oulussa, Imatralla, Lappeenrannassa, Tampereella, Kuopiossa ja Joensuussa.

Huomaathan myös, että feissarimme eivät kerää kertalahjoituksia tai ota vastaan käteislahjoituksia.

Miten tunnistan SOS-Lapsikylän varainhankkijan?

Feissareillamme on yllään SOS-Lapsikylän vaaleansininen keräysliivi tai musta huppari SOS-Lapsikylän logolla. Heillä on lisäksi mukanaan keräysluvalla varustettu nimikortti ja kotimaan kuukausilahjoittajuutta sekä kummiutta koskevia materiaaleja. Poliisihallituksen myöntämät rahankeräysluvat SOS-Lapsikylä ry:lle ja SOS-lapsikyläsäätiölle ovat POL-2015-8741, POL-2015-8743.

Onko sinulla kysyttävää feissauksesta tai lahjoittamisesta?

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi 

Lahjoittajapalvelu:

09-4257 9830 arkisin klo 10:00-15:00

lahjoittajainfo(at)sos-lapsikyla.fi

ryhdy SOS-Kummiksi

Ryhdy SOS-kummiksi

SOS-Kummina annat alle eurolla päivässä yksin jääneelle lapselle mahdollisuuden selviytyä ja kasvaa rakastavassa perheessä.

Liity kuukausilahjoittajaksi

Liity kuukausilahjoittajaksi

Auta lapsia ja perheitä Suomessa ryhtymällä kotimaan kuukausilahjoittajaksi. Pitkäjänteinen lahjoittaminen on kaikkein tehokkain tapa auttaa.

 

Hyväntekeväisyys on helppoa. Tee kertalahjoitus valitsemaasi kohteeseen.

Tee kertalahjoitus

SOS-Lapsikylän työ lasten ja perheiden hyväksi on mahdollista vain lahjoittajiemme tuella. Yhdessä voimme muuttaa monen lapsen elämän Suomessa ja maailmalla.