Kaikki eivät uskalla unelmoida

Jos lapsen elämä on selviytymistaistelua, huomisesta on vaikea unelmoida. Auta tukea tarvitsevaa lasta ja tee lahjoitus.

Kuusivuotias joutuu huolehtimaan pikkusisaruksensa ruokailuista, kolmevuotias on tottunut väistämään lyöntiin kohonnutta kättä, teini tietää, milloin ei kannata mennä kotiin yöksi kotiin – näissä tilanteissa lapsen on vaikea keskittyä ajattelemaan muuta kuin selviytymistä hetki hetkeltä. Auta lasta Suomessa

Toiveena voi olla parempi tulevaisuus, mutta tilanteiden pitkittyessä sekin unelma voi näivettyä. Lapsi alkaa uskoa siihen, että tällainen elämä hänelle on tarkoitettu. 
SOS-Lapsikylä on olemassa juuri tällaisia lapsia varten, sillä jokaisella pienellä tytöllä ja pojalla on oikeus hyvään lapsuuteen.

Tuellasi autat lapsia ja nuoria kasvamaan turvassa. Kun elämän perusta on kunnossa, lapsi pystyy uskomaan itseensä ja unelmiinsa. 

Moni lapsi tarvitsee kiireesti tukea. Sinä voit antaa lapselle mahdollisuuden unelmoida tekemällä lahjoituksen. Yhdessä voimme muuttaa monen lapsen elämän.

Lahjoitustili kotimaan työhön: SOS-Lapsikyläsäätiö, Nordea FI27 2386 1800 0100 66, Viite: 8015

Lahjoita Suomen lapsille

LAHJOITAN LAPSILLE SUOMESSA


Haluan lahjoittaa

Valitse pankki ja siirry lahjoittamaan:

Autamme sinua mielellämme lahjoittajapalvelussamme:

09 42579830 (ma-pe klo 10-15)

lahjoittajainfosos-lapsikylafi