SOS-LAHJAKAUPPA

Yrityksesi mahdollisuus tehdä tänä vuonna hyvää helpolla.

SOS-LAHJAKAUPPA

Yrityksesi mahdollisuus tehdä tänä vuonna hyvää helpolla.

Lapsen elämä ei odota

Lapselle jokainen päivä, viikko ja kuukausi ovat elämän kannalta tärkeitä. Se mitä tapahtuu tänään, vaikuttaa siihen, millaiseksi lapsen tulevaisuus muodostuu. Suomessa joka päivä 10 lasta joudutaan sijoittamaan kiireellisesti, koska he ovat välittömässä vaarassa. Apua tarvitsevilla lapsilla on kova kiire.

Ostamalla aineettoman lahjan SOS-Lahjakaupasta yrityksesi voi helposti lähteä mukaan tekemään hyvää kotimaan kovia kokeneiden lasten ja perheiden hyväksi.

Lahjoittaminen on helppoa

1. Valitkaa yksi tai useampi aineeton SOS-lahja
2. Maksutavaksi voitte valita laskun tai verkkopankin
 

 

 

Auta - Lapset ansaitsevat olla tärkeitä edes jollekin
200 €

Auta vaikeissa elämäntilanteissa olevia lapsia. SOS-Lapsikylä pyrkii antamaan mahdollisuuden elää mahdollisimman tavallista lapsuutta perheessä ja turvallisessa ympäristössä. Lue lisää

Lisää lahjakoriin ( 0)

OSTA LAHJA NYT
Aineeton lahja - Lahjotus perheiden jaksamiseen arjessa
500 €

Kun vanhempien voimavarat ja jaksaminen ovat uhattuina eikä tukiverkostoa ole, lasten hyvinvointi vaarantuu myös. Tukiperhetoiminta auttaa koko perhettä jaksamaan arjessa. Lue lisää

Lisää lahjakoriin ( 0)

OSTA LAHJA NYT
Yrityksellänne on mahdollisuus autaa lapsia saamaan turvallisen kodin
1000 €

Sijaisperheille sopivista kodeista on huutava pula. Lahjoittajana yrityksenne on mukana mahdollistamassa uusien sijaiskotien hankintaa Espoossa, Kuopiossa ja Vantaalla. Lue lisää

Lisää lahjakoriin ( 0)

OSTA LAHJA NYT

Muut tavat lahjoittaa

  • Tee tilisiirto:

Saaja: SOS-lapsikyläsäätiö
Tilinumero: Nordea FI27 2386 1800 0100 66, NDEAFIHH,  Viite 2341

Miten teemme unelmista mahdollisia

SOS-Lapsikylä auttaa lapsia ja nuoria vahvistamalla perheiden voimavaroja, jotta perheet pysyisivät yhdessä ja lapset voisivat elää tavallista lapsuutta turvallisessa ympäristössä omassa kodissaan. Silloin, kun tämä ei ole mahdollista, tarjoamme lapselle mahdollisuuden kasvaa sijaisperheessä. Parhaillaan rakennamme uusia lapsikyliä Espooseen, Vantaalle ja Kuopioon sekä perhekuntoutusyksikköä Rovaniemelle.

Yritysten tuki on meille tärkeä apu luodessamme lapsille ja nuorille mahdollisuuksia kasvaa rakastavassa kodissa, jossa he saavat tarvitsemaansa huomiota ja hellyyttä.

Näin lahjasi auttaa

Lahjoitustuotteet ovat esimerkkejä kohteista, joihin SOS-Lapsikylä ohjaa lahjoitusvaroja. Lahjoittamallasi summalla tuet koko SOS-Lapsikylän toimintaa. Varat ohjataan tarpeeseen, joka on suurin.

Kysyttävää SOS-Lahjakaupasta?

Lahjakauppaan liittyvissä ongelmatilanteissa pyydämme ottamaan yhteyttä lahjoittajapalveluumme: lahjoittajainfo(at)sos-lapsikyla.fi tai p. 09-4257 9830 (arkisin klo 10.00-15.00).