Älä auta lapsia pelkästään selviytymään.
He ansaitsevat enemmän.

Kuukausilahjoitus kansainväliseen työhön

Älä auta lapsia pelkästään selviytymään.
He ansaitsevat enemmän.

Kuukausilahjoitus kansainväliseen työhön

Lapsen elämän ei pitäisi olla vain selviytymistä

Vesi, ruoka, katto pään päällä – kaikki nämä ovat elintärkeitä lapselle. Mutta mitä muuta lapset tarvitsevat? Meidän mielestämme turva, hoiva ja välittäminen ovat aivan yhtä elintärkeitä kuin vesi ja ruoka. Näiden pitäisi olla jokaisen lapsen perustarpeita. Me emme auta lapsia vain selviytymään. Me autamme lapsia tukemalla perheitä ja yhteisöjä.  

Meille kestävät ratkaisut ovat tärkeitä. Uskomme siihen, että kasvamalla turvallisessa, kannustavassa ja välittävässä ympäristössä lapset voivat kasvaa täyteen potentiaaliinsa ja kasvaa turvallisiksi ja välittäviksi aikuisiksi itsekin. Turvallisessa ympäristössä kasvanut lapsi on isona kykenevä toimimaan yhteisönsä hyväksi.  

Meidän mielestämme perheiden tulisi olla yhdessä. Jokaisella lapsella on oikeus kasvaa rakastettuna perheessä - mieluiten yhden tai molempien vanhempien kanssa. Joskus vanhemmat tarvitsevat apua. Siksi tarjoamme tukea perheille, jotta he voisivat pysyä yhdessä. Tukemalla perheitä suojelemme lapsia kaltoinkohtelulta, hyväksikäytöltä ja väkivallalta.  

Ryhdy kuukausilahjoittajaksi ja autat lapsia maailmalla.

Näin autat lapsia kuukausilahjoittajana

  • Tarjoamme perheille kestäviä ratkaisuja ja autamme perheitä, kun heillä on vaikeaa.
  • Antamamme apu on kokonaisvaltaista ja huomioi lapsen perustarpeet sekä tarpeen saada hoivaa, välittämistä ja kannustusta.
  • Tavoitteenamme on, että lapsi saisi kasvaa perheessä. Pyrimme estämään perheiden hajoamista ja tuemme perheiden toimeentuloa ja kykyä pitää huolta lapsistaan.
  • Tuemme perheiden omia voimavaroja. Huoltajat saavat koulutusta ja toimeentulon.
  • Lapsia tuetaan koulunkäynnissä ja opinnoissa.

Lahjoituksesi käytetään tehokkaasti

Lahjoituksestasi 80 % käytetään lasten ja perheiden tukemiseen ohjelmissamme. 20 % lahjoituksista käytetään hallinnointiin, viestintään ja uusien kuukausilahjoittajien hankkimiseen.  

Kun sinusta tulee SOS-kuukausilahjoittaja

  • Saat noin viikon kuluessa postitse kotiisi tervetulokirjeen.
  • Saat säännöllisesti sähköpostitse tarinoita lapsista, joita tuellasi autamme. Näin voi seurata, kuinka tukesi vaikuttaa ja muuttaa lapsen elämän.
  • Saat Kuulumisia-lehden kahdesti vuodessa, josta voit lukea ajankohtaisia uutisia toiminnastamme maailmalla.


Mikä SOS-Lapsikylä on?

SOS-Lapsikylä on voittoa tavoittelematon lastensuojelujärjestö, jonka tavoitteena on auttaa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisätä lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla.  

SOS-Lapsikylä on osa vuonna 1949 perustettua kansainvälistä SOS-lapsikyläjärjestöä, jolla on toimintaa yli 130 maassa.