fbpx
Tyttö Tansaniasta

Lämmin kiitos

Ihanaa, että päätit ryhtyä LapsiSponssiksi!

Kiitos

Te muutitte painajaiseni unelmiksi, joita pääsin toteuttamaan.” -Nobuhle

Etelä-Afrikassa asuva Nobuhle sai kasvaa SOS-Lapsikylässä turvassa, kannustavassa ympäristössä ja rakastettuna. Sinun kaltaistesi tukijoiden ansioista voimme tarjota SOS-Lapsikylien lapsille rakastavan kodin ja paremmat mahdollisuudet tulevaisuuteen. 

Avullasi tuetaan myös lapsia ja heidän vanhempiaan lapsikylän lähialueella sekä Suomen SOS-Lapsikylän hankkeissa Afrikassa, jotta perheet voisivat pysyä yhdessä ja pitää lapsista hyvää huolta.

Lähetämme sinulle pian postitse tervetulopaketin, joka sisältää kaiken tarvittavan tiedon tukijuuteesi liittyen. Sen mukana saat toimeksiantolomakkeen ja valmiiksi maksetun palautuskuoren.

Sinun täytyy vain täyttää lomake ja toimittaa se meille. Me hoidamme lahjoituksesi käynnistymisen pankkisi kanssa ja toimitamme tukesi apua tarvitsevien lasten hyväksi.

Haluamme pitää sinut ajan tasalla siitä mitä tuellasi saadaan aikaan. Saatkin jatkossa tietoa lahjoituksesi merkityksestä sekä sähköpostitse että postitse kotiisi lähetettävän Kuulumisia-lehtemme kautta.