fbpx
Tyttöjä menossa kouluun Intiassa

Lämmin kiitos

Ihanaa, että päätit ryhtyä tukemaan heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja perheitä maailmalla! 

Kiitos

”SOS-Lapsikylän ansiosta kaikkiin toiveisiini on vastattu. Toivon, että lapseni jakavat eteenpäin sitä hyvää, jolla perhettämme on autettu.” -Salwa 

Libanonissa asuva Salwa osallistui SOS-Lapsikylän perheenvahvistamisohjelmaan jäätyään leskeksi ja yksin kahden lapsensa kanssa. Sinun kaltaistesi tukijoiden ansioista voimme tukea vaikeuksissa olevien perheiden voimavaroja, toimeentuloa ja kykyä huolehtia lapsistaan ja varmistaa, että lapset voivat kasvaa turvassa ja rakastettuina.

Lähetämme sinulle pian tervetulokirjeen postitse. Sen mukana saat toimeksiantolomakkeen ja valmiiksi maksetun palautuskuoren.

Sinun täytyy vain täyttää lomake ja toimittaa se meille. Me hoidamme lahjoituksesi käynnistymisen pankkisi kanssa ja toimitamme tukesi apua tarvitsevien lasten hyväksi.

Haluamme pitää sinut ajan tasalla siitä mitä tuellasi saadaan aikaan. Saatkin jatkossa tietoa lahjoituksesi merkityksestä sekä sähköpostitse että postitse kotiisi lähetettävän Kuulumisia-lehtemme kautta.

Jos sinulla on kysyttävää lahjoittamiseen liittyen tai et halua saada meiltä kuulumisia mm. sähköpostitse, otathan yhteyttä lahjoittajapalveluumme:
09 42579830 (ma-ti klo 10:00–12:00 ja ke-to klo 12:00-15:00)
lahjoittajainfo(at)sos-lapsikyla.fi