Jokaisella lapsella on oikeus turvaan

Auta lapsia hädässä

Hädänalaisille lapsille kesäloma on usein arkeakin rankempaa aikaa. Auta lapsia saamaan tukea Apuu-chatin kautta.

Auta nyt
Auta lapsia hädässä

Kesäpäivä on pitkä, jos kotiin ei uskalla mennä

Kesäloma on monelle lapselle yksinäistä ja pelottavaa. Kotona tapahtuva väkivalta ja vanhempien alkoholiongelmat kärjistyvät usein loma-aikoina.

Kun koulut ovat kiinni ja harrastukset tauolla, nämä lapset jäävät yksin ja ilman turvallisen aikuisen tukea. Suomessa jopa joka kymmenes lapsi kärsii turvattomasta kodista – monen kohdalla tilanne on nyt kriittinen.

Sinun avullasi varmistamme, että jokainen heistä saa apua. Tuellasi SOS-Lapsikylän ammattilaiset ja koulutetut vapaaehtoiset ovat Apuu-chatin linjoilla auttamassa lapsia – joka päivä aamusta iltaan.

Jokaisella lapsella on oikeus turvalliseen ja onnelliseen elämään. Sinun avulla hädästä kärsivät lapset saavat apua ja turvaa.

Lahjoita ja auta lapsia hädässä.

Tuellasi varmistamme, ettei yksikään hädänalainen lapsi jää kesälläkään ilman apua

Ensimmäisen toimintavuotensa aikana Apuu-chattiin on oltu yhteydessä jo yli 20 000 kertaa. Lapset pyytävät chatin päivystäjiltä apua ahdistukseen, kaverisuhteisiin, koulukiusaamiseen ja pelkotiloihin. Haavoittuvimmassa asemassa ovat lapset, jotka kärsivät perheväkivallasta, laiminlyömisestä tai itsetuhoisuudesta.

Lahjoita ja auta lapsia hädässä.

Apuu-chat on tarkoitettu 7–15-vuotiaille lapsille tilanteeseen, jossa hän kokee olonsa turvattomaksi tai uhatuksi kotona ja tarvitsee apua. Chat on auki joka päivä klo 9–22 osoitteessa apuu.fi.

Joka kuukausi yli tuhat lasta turvautuu huoliensa ja murheidensa kanssa Apuu-chattiin.

Perheväkivaltaan, väkivaltaiseen kiusaamiseen, akuutteihin itsemurhatilanteisiin ja vanhempien päihteidenkäyttöön liittyviä tapauksia esiintyy viikoittain.

Lahjoittamalla mahdollistat chat-päivystäjien rekrytoimisen ja kouluttamisen, jotta jokainen apua hakeva lapsi saa tukea.

Lahjoituksesi käytetään tehokkaasti

75%
Lahjoituksestasi käytetään lasten ja nuorten auttamiseen.
25%
Lahjoituksista käytetään hallinnointiin, viestintään ja uusien kuukausilahjoittajien hankintaan.