fbpx

#kannatellaan-haasteen säännöt

1. Järjestäjä

SOS-lapsikyläsäätiö sr

2. Osallistumiskelpoisuus

Kuvakilpailu on avoin kaikille 18-vuotta täyttäneille, pois lukien säätiön työntekijät ja yhteistyökumppanit, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun.

Osallistumalla kuvahaasteeseen osallistujat hyväksyvät kuvahaasteen säännöt ja palkintojen voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.

3. Kilpailuaika

Kilpailu alkaa 8.5.2023 ja päättyy 21.5.2023.

4. Kuinka osallistua kilpailuun

Osallistuminen tapahtuu julkaisemalla 8.5.-21.5. välisenä aikana Instagram-tilillä oman kannattelevan kohtaamisen tarinan ja selfien tai muun tarinaan sopivan kuvan (feed tai story), johon on merkitty #kannatellaan sekä @soslapsikyla. Huomioithan, että profiilisi tulee olla julkinen.

5. Palkinto

Palkintona on Meeri Koutaniemen Kannatteleva kohtaaminen -teemainen valokuvaus Helsingissä studiossa tai ulkona. Palkintoon sisältyy yhden henkilön kuvaus, sekä 3 valmista editoitua kuvaa. Kuvaukselle on varattava 1-2 tuntia aikaa. SOS-Lapsikylä tekee esikarsinnan kilpailuun osallistuneista julkaisuista ja Meeri Koutaniemi valitsee niistä voittajan. Meeri Koutaniemi sopii kuvauksen ajankohdasta ja yksityiskohdista henkilökohtaisesti voittajan kanssa. Kuvaus toteutetaan touko-lokakuussa 2023. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Voittajat valitaan kaikkien osallistujien joukosta 30.5.2023 mennessä ja voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti ottamalla yhteyttä someprofiilin kautta. Voittaja vastaa itse kaikista mahdollisista kuluista, esim. matkakuluista.

Mikäli voittaja ei vastaa yhteydenottoon 7 päivän kuluessa, kilpailun järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja.

6. Ehdot

Kaikki kilpailuun osallistuvat vapauttavat Järjestäjän ja kilpailun muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan. Kilpailun järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumiseen tai palkinnon vastaanottamiseen.

7. Meta ei ole mukana kilpailun järjestämisessä

Nämä säännöt ja Järjestäjien niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä ratkaisee sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet. Jos kilpailuun osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai osallistumisesta muuten kuin säännöissä mainituin tavoin, on järjestäjällä oikeus hylätä osallistuminen. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

8. SOS-Lapsikylän tietosuojaselosteet ovat luettavissa osoitteessa: https://www.sos-lapsikyla.fi/tietosuojaselosteet/