Tyttö istuu illallispöydässä
SOSdinner

Järjestä SOSdinner lasten hyväksi

SOSdinner

SOSdinner on hyväntekeväisyyspäivällinen, -brunssi tai vaikka -piknik, johon voit kutsua läheisesi mukaan tekemään hyvää.

Syöminen on paljon muutakin kuin ravintoa keholle. Se on parhaimmillaan yhdessäoloa ja tärkeitä hetkiä. Lapselle se merkitsee elämän tärkeimpien ihmisten rakastavaa hoivaa ja sen luomaa turvan tunnetta.

Kaikilla lapsilla tuota lohtua ja hoivaa ei Suomessakaan ole.

Joka kymmenes lapsi Suomessa tarvitsee tälläkin hetkellä lastensuojelun tukea ja 150 000 lasta kärsii köyhyydestä. Näiden lasten elämään sinä voit vaikuttaa viettämällä tärkeää yhteistä aikaa ystävien, tuttujen, naapureiden tai vaikkapa sukulaisten kanssa.

Järjestä mieleenpainuvat SOSdinnerit lasten hyväksi Suomessa!

Lapsella innosutnut ilme, pitelee kirsikkatomaatteja kädessä

SOSdinnerin järjestät helposti.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä sivulla oleva lomake. Saat samalla sähköisen keittokirjamme.

Päätä aika ja paikka.

Perusta SOSdinner-keräys osoitteessa https://oma.sos-lapsikyla.fi/sosdinner
Jos vieraasi haluavat tehdä lahjoituksen lasten hyväksi käteisellä tai muulla tavalla, voit siirtää lahjoitukset suoraan Nordean tilille FI27 2386 1800 0100 66, viitteellä 2561.

Kutsu läheiset ihanaan iltaan yhdessä ja ohjaa heidät keräyksesi sivulle. Kukkia tai tuliaisia ei SOSdinnereillä tarvita, vieraasi ilmoittautuvat juhliisi tekemällä lahjoituksen lasten ja perheiden hyväksi Suomessa.

Valmistaa herkkuruokaa ja nauttia!

lapsen peukku, johon piirretty hymynaama

Näin kutsut läheisesi mukaan!

Jotta juhlien järjestäminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa, olemme tehneet avuksesi kutsupohjan, jonka voi ladata koneellesi ja täyttää omilla tiedoillasi.

Lataa kutsu tästä

Voit myös kutsua läheisesi esim. WhatsApp-viestillä:

”Tervetuloa hyväntekeväisyysdinnerille! Järjestän SOSdinnerin kotonani xx.xx.2019 klo xx. Ilmoittaudu mukaan tekemällä lahjoitus keräykseeni lasten hyväksi osoitteessa xx.”

Tyttö pitelee kukkaa

Lisämateriaalia SOSdinneriä varten

Kutsuja varten voit ladata ohjelmanumeroksi tietovisan sekä näyttää sivulla olevan apua tarvitsevien lasten tilanteesta kertovan videon. Voit myös ladata SOSdinner-logon omaa käyttöä varten.

SOSdinneriä mukana tukemassa

fazer logo

Fazer kannustaa syömään yhdessä ja sitä kautta rakentamaan hyvää arkea itselle ja toisille. Ruualla voi ilmaista välittämistä, rakkautta ja hoivaa silloinkin, kun muuta yhteistä kieltä ei ole.

Paulig logo

”Lapset ja nuoret ovat Paulig-konsernin yhteiskunnallisten projektien tärkein kohderyhmä. SOS-Lapsikylän pääyhteistyökumppanina Paulig haluaa olla mukana rakentamassa hyvinvointia seuraaville sukupolville ja erityisesti vauhdittaa tehokkaaksi todettua tukiperhetoimintaa. Uskomme, että yhteiset ruokahetket ovat osa hyvää elämää, ja SOSdinner on oiva tapa laittaa hyvä kiertämään.”

Fiskars Groupin logo

”Me Fiskars Groupilla haluamme tehdä arjesta ainutkertaista. Brändiemme kautta olemme läsnä ihmisten elämässä: kodeissa ja puutarhoissa, luokkahuoneissa ja ulkona luonnossa. Yhteiset ruokahetket ovat tärkeä osa arkea, ja SOSdinnerin kautta haluamme olla varmistamassa, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori saa kokea nuo hetket.”