Tyttö istuu illallispöydässä
SOSdinner

Järjestä SOSdinner lasten hyväksi

SOSdinner

SOSdinner on hyväntekeväisyyspäivällinen, -brunssi tai vaikka -piknik, johon voit kutsua läheisesi mukaan tekemään hyvää.

Lapsiperheköyhyys vaikuttaa 110 000 lapsen elämään Suomessa. Liian monet lapset joutuvat tänäkin päivänä luopumaan unelmistaan ja unelmiensa harrastuksesta perheen taloudellisen tilanteen takia.

SOS-Lapsikylän Unelmista Totta -harrastustuki  on tarkoitettu juuri näille lapsille ja nuorille. Harrastustuen avulla lapset voivat harrastaa juuri sitä lajia, mistä unelmoivat.

Sinäkin voit nyt mahdollistaa unelmia järjestämällä SOSdinnerit lasten hyväksi Suomessa!

Tukesi toimitetaan perille kaikista eniten apua tarvitseville lapsille yhteistyössä koulujen ja harrastustoimijoiden kanssa.

Lapsella innosutnut ilme, pitelee kirsikkatomaatteja kädessä

SOSdinner on helppo tapa kutsua ystävät tekemään hyvää!

Näin yksinkertaista se on:

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä sivulla oleva lomake. Saat samalla sähköisen keittokirjamme.

Päätä aika ja paikka.

Perusta SOSdinner-keräys täällä.

Jos vieraasi haluavat tehdä lahjoituksen lasten hyväksi käteisellä tai muulla tavalla, voit siirtää lahjoitukset suoraan Nordean tilille FI27 2386 1800 0100 66, viitteellä 2561.

Kutsu läheiset ihanaan iltaan yhdessä ja ohjaa heidät keräyksesi sivulle. Kukkia tai tuliaisia ei SOSdinnereillä tarvita – vieraasi ilmoittautuvat juhliisi tekemällä lahjoituksen lasten ja perheiden hyväksi Suomessa.

Valmistakaa herkkuruokaa ja nauttikaa yhdessäolosta! – Muista myös jakaa tietoa SOSdinneristä eteenpäin. Voit tehdä sen jakamalla kuvia esimerkiksi Instagramissa #SOSdinner

lapsen peukku, johon piirretty hymynaama

Kutsu läheisesi mukaan!

Voit kutsua läheisesi helposti mukaan esim. WhatsApp-viestillä:

”Tervetuloa hyväntekeväisyysdinnerille! Järjestän SOSdinnerin kotonani xx.xx.2022 klo xx. Ilmoittaudu mukaan tekemällä lahjoitus keräykseeni lasten hyväksi osoitteessa xx.”

Tyttö pitelee kukkaa

Lisämateriaalia SOSdinneriä varten

Jos haluat kertoa tukesi kohteesta vieraillesi, voit tehdä sen esimerkiksi tämän tietovisan avulla. 

Etkö tiedä, mitä ruokaa tekisit? Tutustu yhteistyökumppaneidemme resepteihin ja inspiroidu.

SOSdinneriä mukana tukemassa

fazer logo

Fazer kannustaa syömään yhdessä ja sitä kautta rakentamaan hyvää arkea itselle ja toisille. Ruualla voi ilmaista välittämistä, rakkautta ja hoivaa silloinkin, kun muuta yhteistä kieltä ei ole.

Paulig logo

”Lapset ja nuoret ovat Paulig-konsernin yhteiskunnallisten projektien tärkein kohderyhmä. SOS-Lapsikylän pääyhteistyökumppanina Paulig haluaa olla mukana rakentamassa hyvinvointia seuraaville sukupolville ja erityisesti vauhdittaa tehokkaaksi todettua tukiperhetoimintaa. Uskomme, että yhteiset ruokahetket ovat osa hyvää elämää, ja SOSdinner on oiva tapa laittaa hyvä kiertämään.”

Fiskars Groupin logo

”Me Fiskars Groupilla haluamme tehdä arjesta ainutkertaista. Brändiemme kautta olemme läsnä ihmisten elämässä: kodeissa ja puutarhoissa, luokkahuoneissa ja ulkona luonnossa. Yhteiset ruokahetket ovat tärkeä osa arkea, ja SOSdinnerin kautta haluamme olla varmistamassa, että mahdollisimman moni lapsi ja nuori saa kokea nuo hetket.”