Etusivu | SOS-Lapsikylä
Muuta tekstin kokoa
  • Sandra - Sydäntä murtaa

Avullasi voimme auttaa lasta kasvamaan turvassa ja rakastettuna

Tee lahjoitus
Kohdistan lahjoitukseni: kotimaahanulkomaille

Nyt on aika välittää - Ryhdy tänään kuukausilahjoittajaksi

Ei lasta maailman, kukaan voi karkoittaa.

Telepatialla mulle sanoit, nyt on aika välittää. Tarvitaan siihen vähintään, kaikki jotka kykenee.

Näin laulaa vasta 11-vuotias Sandra välittämisestä ja lasten maailmasta. Sandra muistuttaa meitä aikuisia jokaisen lapsen oikeudesta turvalliseen lapsuuteen. Valitettavasti turvallinen lapsuus on toiveunta tuhansille Suomessa asuville lapsille.

Yli 18 000 lasta ei voi asua omassa kodissaan. Lähes 100 000 lasta tarvitsee muuta lastensuojelun apua ja tukea. Päihde- ja mielenterveysongelmien viedessä vanhempia, lapset jäävät ilman huolenpitoa.

Sinun avullasi voimme tarjota huostaan otetuille lapsille turvallisen kodin, jossa lapsesta  huolehtivat sijaisvanhemmat sekä koko ympäröivä kyläyhteisö.

Nyt on aika välittää - ryhdy tänään kuukausilahjoittajaksi!

17.02.2015 Tällä viikolla feissaajamme liikkuvat Itä-Hakkilan alueella

Heidät tunnistaa SOS-Lapsikylän liiveistä, iloisesta ilmeestä ja virallisesta varainkeräysluvasta!

30.12.2014 Infotilaisuus sijaisvanhemmuudesta 27.1

Tule kuulemaan sijaisvanhemmuudesta Espooseen Tapiolan SOS-lapsikylään tiistaina 27.1 kello18. Ilmoittauduthan ennakkoon 22.1 mennessä.

19.12.2014 Tuija Brax SOS-lapsikyläsäätiön puheenjohtajaksi

Tiedote 19.12.2014 - Brax tuntee aiemman kokemuksensa myötä hyvin lastensuojelua ja säätiöiden toimintaa sekä meneillään olevaa SOTE-uudistusta.

19.12.2014 SOS-Lapsikylän organisaatiomuutos 1.1.2015 alkaen

Toimintaympäristön muuttumisen sekä yleishyödyllisyyden ja kilpailulainsäädännön tulkintojen vuoksi SOS-Lapsikylä organisoi toimintansa uudelleen vuoden 2015 alusta lähtien.

Kaikki tuoreet uutiset & tiedotteet

Tarinoita SOS-lapsikylistä

Liberiassa koulut avautuvat jälleen

Monet koulut Ebolan runtelemassa Liberiassa, mukaan lukien SOS Hermann Gmeinerin kansainvälinen koulu ja SOS päiväkoti Monroviassa avattiin jälleen.

Tapiolan SOS-lapsikylässä kisattiin leikkimielessä kokkisodassa

Tapiolan SOS-lapsikylässä järjestettiin Kokkisota à la française kokkaustempaus kylän lapsille. Lapset pääsivät kisaamaan leikkimielessä kokkisodassa ja opettelemaan ruuan valmistusta ammattikokkien Sami Garamin ja Oliver Hurskaisen johdolla.

Uusi koti, uusi elämä

Pitkän odotuksen jälkeen maanjäristykessä orvoiksi jääneet lapset pääsevät muuttamaan upouuteen SOS-lapsikylään Haitin Les Cayesissa.

Vaikeuksien kautta voittoon

Haitin tuhoisan maanjäristyksen jälkeen alkoi myös Nicolen SOS-lapsikyläperheen tarina. 9-vuotias Charles on ujo ja suloinen poika. Nicole on tehnyt paljon työtä antaakseen pojalle ylimääräistä huomiota ja tukeakseen tämän itseluottamusta.

Uhrista roolimalliksi - tsunamista selviytyneen tarina

Chantira on 17-vuotias tyttö, joka asuu Phuketin SOS-lapsikylässä Thaimaassa. Hymy hänen kasvoillaan ei kerro kaikkea sitä, mitä hän koki lapsena kun tsunami kymmenen vuotta sitten iski Thaimaahan.

Taikuutta ilmassa

Siistiin pikkutakkiin pukeutunut kohtelias 16-vuotias Erkki pyytää minua istuutumaan pöydän ääreen. Vuorossa on korttitemppu. Erkki on Tapiolan SOS-lapsikylän kyläpäivän kuluessa ehtinyt jo viihdyttää tempuillaan monia, etenkin nuorempiaan, jotka ovat hyvin kiinnostuneita saloista temppujen takana...

Sulje

Tänäkin yönä liian moni lapsi nukkuu kadulla aivan yksin - kummina voit auttaa!

Miljoonat Monan kaltaiset orvoksi jääneet lapset joutuvat selviytymään omillaan: vailla isää ja äitiä, vailla kotia ja ilman toivoa tulevaisuudesta.

Alle eurolla päivässä sinä voit tarjota orvoksi jääneelle lapselle rakastavan kodin!

Kadulla orvoksi jäänyt lapsi on vaarassa joutua sairauksien, hyväksikäytön tai ihmiskaupan uhriksi.Sinun avullasi vaarassa oleva lapsi saa kodin, jossa hän voi elää turvassa ja rakastettuna.

Ryhdy tänään kummiksi ja annat lapselle rakastavan kodin, koulutuksen ja tulevaisuuden.

POP-UP Kummi

Toiveeni lapsen maanosasta tai maasta:

Toiveeni lapsen sukupuolesta

Minulle sopiva kummimaksu / kk:

Minulle sopiva kummimaksu / kk:

Anni 8v ei joudu enää pelkäämään

Lomake

POP-UP kk-lahjoittaja

Minulle sopiva kuukausilahjoitus / kk:

Minulle sopiva kuukausilahjoitus / kk: