Etusivu | SOS-Lapsikylä
Muuta tekstin kokoa
 • Kummilapsi Perla
 • Ryhdy kuukausilahjoittajaksi

  Voisiko yksi maailman hylätyistä lapsista olla tärkeä juuri sinulle?

  Mosambikilaisen Perlan elämä oli päivästä toiseen selviytymistaistelua suurkaupungin slummissa. Mistä löytää ruokaa, mistä turvallinen paikka nukkua? Nälän ja sairauksien lisäksi turvatonta lasta uhkaa kadulla alinomaa myös väkivalta ja hyväksikäyttö.

  Viisivuotias tyttö oli jo tottunut elämään varuillaan, näkymättömänä, ilman huolenpitoa ja rakkautta. Jos vain olisi joku, joka välittäisi...

  SOS-kummius on oiva esimerkki siitä positiivisesta muutoksesta, jonka välittävät ihmiset saavat aikaan lasten elämässä.

  Perlalla on nyt pysyvä koti Maputon SOS-lapsikylässä. Rakastavan äidin ja perheen lisäksi Perla sai SOS-kummin toiselta puolelta maailmaa. Se on iso asia pienelle tytölle, joka ei aikaisemmin ollut tärkeä kenellekään.

  Ryhdy tänään SOS-kummiksi ja ojennat auttavan kätesi yhdelle Perlan kaltaisista lapsista. SOS-kummina sinulla on tilaisuus seurata yhden lapsen kehitystarinaa ja nähdä kuinka apusi menee perille ja kuinka se ihan oikeasti muuttaa kummilapsen elämän.

  26.04.2015 SOS-lapsikyläjärjestö on Nepalin maanjäristysalueella auttamassa lapsia ja perheitä

  Nepalissa lauantaina sattuneen maanjäristyksen tuhot ovat osoittautumassa paljon arvioitua pahemmiksi. Avuntarve köyhässä maassa on valtava ja katastrofissa etenkin lapset ovat hyvin haavoittuvassa asemassa.

  22.04.2015 Hengitämme samaa ilmaa

  Eräänä iltana vastasin puhelimeen. Minulle soitti erään sijoitetun lapsen äiti. Hän itki. Hänellä oli niin suuri ikävä lastaan, että se tuntui fyysisenä kipuna. Hän oli juuri kuunnellut radiota ja kuullut kappaleen, joka sanoitti hänen tunteensa. Hän halusi kertoa minulle tunteestaan kappaleen sanojen kautta, kun ei muuten osannut oloaan selittää.

  08.04.2015 Kaarinan SOS-lapsikylä etsii vapaaehtoisia eroneuvo-toimintaan

  Vapaaehtoiset toimivat vertaistukijoina Eroneuvo-tilaisuuksissa eroa harkitseville ja eronneille vanhemmille sekä heidän läheisilleen.

  08.04.2015 'Lastensuojelun tulevaisuus - möröstä keijuksi' -seminaari Tampereella

  SOS-Lapsikylä järjestää Tampereella torstaina 9.4.2015 kello 13–16 seminaarin 'Lastensuojelun tulevaisuus - möröstä keijuksi'.

  Kaikki tuoreet uutiset & tiedotteet

  Tarinoita SOS-lapsikylistä

  Äiti-Rosárian vaikea päätös

  Rosárialle lapsikylävanhemmuus Maputon SOS-lapsikylässä on tuonut mukanaan vaikeita päätöksiä. Kahdella hänen lapsistaan oli fyysinen vamma, jonka takia heidän oli hyvin vaikea kävellä.

  Taistelujen väheneminen saa Luhanskin huokaisemaan helpotuksesta

  Luhanskilaiset ovat iloisia, että pommitukset ovat vähentyneet tulitaukosopimuksen takia. Konflikti on uuvuttanut monet ja aiheuttanut paljon pelkoa.

  Liberiassa koulut avautuvat jälleen

  Monet koulut Ebolan runtelemassa Liberiassa, mukaan lukien SOS Hermann Gmeinerin kansainvälinen koulu ja SOS päiväkoti Monroviassa avattiin jälleen.

  Tapiolan SOS-lapsikylässä kisattiin leikkimielessä kokkisodassa

  Tapiolan SOS-lapsikylässä järjestettiin Kokkisota à la française kokkaustempaus kylän lapsille. Lapset pääsivät kisaamaan leikkimielessä kokkisodassa ja opettelemaan ruuan valmistusta ammattikokkien Sami Garamin ja Oliver Hurskaisen johdolla.

  Uusi koti, uusi elämä

  Pitkän odotuksen jälkeen maanjäristykessä orvoiksi jääneet lapset pääsevät muuttamaan upouuteen SOS-lapsikylään Haitin Les Cayesissa.

  Vaikeuksien kautta voittoon

  Haitin tuhoisan maanjäristyksen jälkeen alkoi myös Nicolen SOS-lapsikyläperheen tarina. 9-vuotias Charles on ujo ja suloinen poika. Nicole on tehnyt paljon työtä antaakseen pojalle ylimääräistä huomiota ja tukeakseen tämän itseluottamusta.

  Sulje

  Tänäkin yönä liian moni lapsi nukkuu kadulla aivan yksin - kummina voit auttaa!

  Miljoonat Monan kaltaiset orvoksi jääneet lapset joutuvat selviytymään omillaan: vailla isää ja äitiä, vailla kotia ja ilman toivoa tulevaisuudesta.

  Alle eurolla päivässä sinä voit tarjota orvoksi jääneelle lapselle rakastavan kodin!

  Kadulla orvoksi jäänyt lapsi on vaarassa joutua sairauksien, hyväksikäytön tai ihmiskaupan uhriksi.Sinun avullasi vaarassa oleva lapsi saa kodin, jossa hän voi elää turvassa ja rakastettuna.

  Ryhdy tänään kummiksi ja annat lapselle rakastavan kodin, koulutuksen ja tulevaisuuden.

  POP-UP Kummi

  Toiveeni lapsen maanosasta tai maasta:

  Toiveeni lapsen sukupuolesta

  Minulle sopiva kummimaksu / kk:

  Minulle sopiva kummimaksu / kk:

  Anni 8v ei joudu enää pelkäämään

  Lomake

  POP-UP kk-lahjoittaja

  Minulle sopiva kuukausilahjoitus / kk:

  Minulle sopiva kuukausilahjoitus / kk: