Etusivu | SOS-Lapsikylä
Muuta tekstin kokoa

  Voisiko yksi maailman hylätyistä lapsista olla tärkeä juuri sinulle?

  Kambodzalaisen Channan elämä oli päivästä toiseen selviytymistaistelua suurkaupungin levottomilla kaduilla. Kuusivuotiaan tytön päivittäisiin huolenaiheisiin kuului mistä löytää turvallinen paikka nukkua ja tarpeeksi ruokaa, ei pelkästään itselleen vaan myös pikkusiskolleen. Köyhyyden riivaamilla kaduilla pientä lasta uhkaa paitsi aliravitsemus ja sairaudet, myös vaara joutua väkivallan tai hyväksikäytön uhriksi.

  Miljoonat Channan kaltaiset orvoksi jääneet lapset joutuvat selviytymään omillaan: vailla isää ja äitiä, vailla kotia ja ilman toivoa tulevaisuudesta.

  Alle eurolla päivässä sinä voit tarjota orvoksi jääneelle lapselle rakastavan kodin!

  Kadulla orvoksi jäänyt lapsi on vaarassa joutua sairauksien, hyväksikäytön tai ihmiskaupan uhriksi. Sinun avullasi vaarassa oleva lapsi saa kodin, jossa hän voi elää turvassa ja rakastettuna.

  Ryhdy tänään kummiksi ja annat lapselle rakastavan kodin, koulutuksen ja tulevaisuuden.

  03.07.2015 SOS-Lapsikylälle markkinointijohtaja

  Tiedote 3.7.2015 - SOS-lapsikyläsäätiön markkinointijohtajaksi on valittu KTM Leena Poutanen. Hänen päävastuullaan SOS-Lapsikylässä on markkinoinnin ja viestinnän johtaminen, strategisten tavoitteiden jalkautus ja kilpailukyvyn jatkuva kehittäminen.

  03.07.2015 SOS-Lapsikylälle valittiin sidosryhmäjohtaja

  Tiedote 3.7.2015 - SOS-Lapsikylä ry:n sidosryhmäjohtajaksi on valittu medianomi (AMK) Tuomo Valve. Valve siirtyy tehtävään valtion nuorisoasiain neuvottelukunnan - Nuoran pääsihteerin paikalta.

  01.07.2015 SOS-Lapsikylä kehittää perhetyötä

  Mikä on sijoitetun lapsen perhe? Onko sijoitetun lapsen perheellä mahdollisuus olla perhe? Miten lapsen sijoitus vaikuttaa koko perheeseen? Saako perhe tukea ja mahdollisuuksia jälleenyhdistymiseen?

  11.06.2015 Osallinen itsestä

  Punkaharjun kylässä käynnistyi joulukuussa 2013 kylän kaikille kouluikäisille tarkoitettu foorumi. Sen päämääränä on lisätä lasten ja nuorten osallisuutta kylän päätöksenteossa ja arjen ratkaisuissa. Totuttaa kylän kouluikäisiä puhumaan ja kuuntelemaan.

  Kaikki tuoreet uutiset & tiedotteet

  Tarinoita SOS-lapsikylistä

  Nepalin maanjäristyksessä orvoksi jäänyt tyttö pääsi asumaan SOS-lapsikylään Sanothimiin

  10-vuotias Lila leikki pihalla serkkunsa kanssa kun maanjäristys iski ja hänen kotinsa tuhoutui ihan hänen vieressään. Sisällä talossa olivat hänen vanhempansa sekä kuusi sukulaistaan.

  Mahdollisuuksia Gambian lapsille

  Gambia on yksi Afrikan pienimmistä ja köyhimmistä valtioista. Taloudellisesti epävakaa maa on kärsinyt myös luonnonkatastrofeista, jotka ovat tehneet ihmisistä kodittomia ja jättäneet monet lapset orvoiksi. SOS-Lapsikylä auttaa Gambian lapsia tarjoamalla koteja, koulutusta ja tukea perheille.

  Kathmandun laaksossa maanjäristyksen arvet ovat syviä

  Kapealla jalkakäytävällä Bhaktapurissa istuu kolmetoistavuotias Pravin, jonka kasvot vaurioituivat pahasti maanjäristyksen seurauksena. ”Katselin televisiota, kun maanjäristys iski”, hän muistelee.

  Kaukana kotoa: Yksin jäänyt tyttö sai turvapaikan Gandakin SOS-lapsikylästä

  Kymmenvuotias Babita oli syömässä lounasta, kun se iski. Maanjäristys ravisteli taloa, jossa hän asui isovanhempiensa ja siskonsa kanssa Gorkhassa, Nepalissa.

  ”Missä sinä olit, kun minä olin aivan yksin?”

  Maanjäristyksen iskiessä Sujal oli kotona äitinsä kanssa ja hänen 11- ja 9-vuotiaat isoveljensä olivat ulkona leikkimässä. Heidän talonsa romahti maanjäristyksen voimasta haudaten Sujalin ja hänen äitinsä raunioihin.

  Äiti-Rosárian vaikea päätös

  Rosárialle lapsikylävanhemmuus Maputon SOS-lapsikylässä on tuonut mukanaan vaikeita päätöksiä. Kahdella hänen lapsistaan oli fyysinen vamma, jonka takia heidän oli hyvin vaikea kävellä.

  Sulje

  Tänäkin yönä liian moni lapsi nukkuu kadulla aivan yksin - kummina voit auttaa!

  Miljoonat Monan kaltaiset orvoksi jääneet lapset joutuvat selviytymään omillaan: vailla isää ja äitiä, vailla kotia ja ilman toivoa tulevaisuudesta.

  Alle eurolla päivässä sinä voit tarjota orvoksi jääneelle lapselle rakastavan kodin!

  Kadulla orvoksi jäänyt lapsi on vaarassa joutua sairauksien, hyväksikäytön tai ihmiskaupan uhriksi.Sinun avullasi vaarassa oleva lapsi saa kodin, jossa hän voi elää turvassa ja rakastettuna.

  Ryhdy tänään kummiksi ja annat lapselle rakastavan kodin, koulutuksen ja tulevaisuuden.

  POP-UP Kummi

  Toiveeni lapsen maanosasta tai maasta:

  Toiveeni lapsen sukupuolesta

  Minulle sopiva kummimaksu / kk:

  Minulle sopiva kummimaksu / kk:

  Anni 8v ei joudu enää pelkäämään

  Lomake

  POP-UP kk-lahjoittaja

  Minulle sopiva kuukausilahjoitus / kk:

  Minulle sopiva kuukausilahjoitus / kk: