Etusivu | SOS-Lapsikylä
Muuta tekstin kokoa

  Voisiko yksi maailman hylätyistä lapsista olla tärkeä juuri sinulle?

  Kambodzalaisen Channan elämä oli päivästä toiseen selviytymistaistelua suurkaupungin levottomilla kaduilla. Kuusivuotiaan tytön päivittäisiin huolenaiheisiin kuului mistä löytää turvallinen paikka nukkua ja tarpeeksi ruokaa, ei pelkästään itselleen vaan myös pikkusiskolleen. Köyhyyden riivaamilla kaduilla pientä lasta uhkaa paitsi aliravitsemus ja sairaudet, myös vaara joutua väkivallan tai hyväksikäytön uhriksi.

  Miljoonat Channan kaltaiset orvoksi jääneet lapset joutuvat selviytymään omillaan: vailla isää ja äitiä, vailla kotia ja ilman toivoa tulevaisuudesta.

  Alle eurolla päivässä sinä voit tarjota orvoksi jääneelle lapselle rakastavan kodin!

  Kadulla orvoksi jäänyt lapsi on vaarassa joutua sairauksien, hyväksikäytön tai ihmiskaupan uhriksi. Sinun avullasi vaarassa oleva lapsi saa kodin, jossa hän voi elää turvassa ja rakastettuna.

  Ryhdy tänään kummiksi ja annat lapselle rakastavan kodin, koulutuksen ja tulevaisuuden.

  26.08.2015 Sydännaurua Tapiolan SOS-lapsikylän kesässä

  Perheiden tilanteet ja tuen tarpeet ovat yksilöllisiä ja SOS-lapsikylässä on hyvät mahdollisuudet tämän huomiointiin. Vahvuuksiamme ovat mm. yhteisön tuki ja henkilöstön monialainen osaaminen lastensuojelussa. Monipuolisuuden huomioiminen ja joustavuus on tärkeä osa työtämme lasten ja perheiden auttamisessa.

  14.08.2015 Kuusi vinkkiä, miten voit vanhempana tukea lapsesi koulunkäyntiä

  KOKO-hanke käynnistyi kesällä Kaarinan SOS-Lapsikylässä. KOKO tarjoaa kouluille tehokkaan työvälineen oppilaan tukemiseen. KOKOossa lähestytään oppimista ja kouluarkea kokonaisvaltaisesti. Se voi pitää sisällään yksilöityä tukiopetusta, koulurutiinien tukemista kotona tai oppimisklinikan, jossa oppilas voi hioa opiskelutyyliään.

  08.07.2015 Sote-uudistuksessa huomioitava sivistystoimen rooli perheiden auttamisen kokonaisuudessa

  Tiedote 8.7.2015 - Sote-uudistus tarjoaa nyt erinomaisen mahdollisuuden perheiden kokonaisvaltaiseen auttamiseen. Samalla kun rakenteita uudistetaan, olisi mahdollista varmistaa, että perheiden tarvitsema arkinen apu on lähellä ja muotoutuu yksilöllisten tarpeiden mukaan. Hallintorajat ja keskittäminen eivät saa olla esteenä järkevien perhekohtaisten kokonaisuuksien rakentamisessa.

  03.07.2015 SOS-Lapsikylälle markkinointijohtaja

  Tiedote 3.7.2015 - SOS-lapsikyläsäätiön markkinointijohtajaksi on valittu KTM Leena Poutanen. Hänen päävastuullaan SOS-Lapsikylässä on markkinoinnin ja viestinnän johtaminen, strategisten tavoitteiden jalkautus ja kilpailukyvyn jatkuva kehittäminen.

  Kaikki tuoreet uutiset & tiedotteet

  Tarinoita SOS-lapsikylistä

  SOS-lapsikyläjärjestön hätäapu auttanut Nepalissa jo 40 000 lasta

  Huhtikuun lopussa sattuneesta tuhoisasta maanjäristyksestä on kulunut jo kolme kuukautta. Järistyksessä kuoli tuhansia ja se vaikutti miljoonien nepalilaisten elämään. Kuluneiden kuukausien aikana SOS-lapsikyläjärjestö on tarjonnut hätäapua jo yli 40 000 lapselle.

  Usha löysi uuden kodin SOS-lapsikylästä menetettyään molemmat vanhempansa maanjäristyksessä

  10-vuotias Usha menetti maanjäristyksessä molemmat vanhempansa, kaikki sisaruksensa ja suurimman osan sukulaisistaan. Nyt Usha asuu Sanothimin SOS-lapsikylässä ja käy koulua.

  Nepalin maanjäristyksessä orvoksi jäänyt tyttö pääsi asumaan SOS-lapsikylään Sanothimiin

  10-vuotias Lila leikki pihalla serkkunsa kanssa kun maanjäristys iski ja hänen kotinsa tuhoutui ihan hänen vieressään. Sisällä talossa olivat hänen vanhempansa sekä kuusi sukulaistaan.

  Mahdollisuuksia Gambian lapsille

  Gambia on yksi Afrikan pienimmistä ja köyhimmistä valtioista. Taloudellisesti epävakaa maa on kärsinyt myös luonnonkatastrofeista, jotka ovat tehneet ihmisistä kodittomia ja jättäneet monet lapset orvoiksi. SOS-Lapsikylä auttaa Gambian lapsia tarjoamalla koteja, koulutusta ja tukea perheille.

  Kathmandun laaksossa maanjäristyksen arvet ovat syviä

  Kapealla jalkakäytävällä Bhaktapurissa istuu kolmetoistavuotias Pravin, jonka kasvot vaurioituivat pahasti maanjäristyksen seurauksena. ”Katselin televisiota, kun maanjäristys iski”, hän muistelee.

  Kaukana kotoa: Yksin jäänyt tyttö sai turvapaikan Gandakin SOS-lapsikylästä

  Kymmenvuotias Babita oli syömässä lounasta, kun se iski. Maanjäristys ravisteli taloa, jossa hän asui isovanhempiensa ja siskonsa kanssa Gorkhassa, Nepalissa.

  Sulje

  Tänäkin yönä liian moni lapsi nukkuu kadulla aivan yksin - kummina voit auttaa!

  Miljoonat Monan kaltaiset orvoksi jääneet lapset joutuvat selviytymään omillaan: vailla isää ja äitiä, vailla kotia ja ilman toivoa tulevaisuudesta.

  Alle eurolla päivässä sinä voit tarjota orvoksi jääneelle lapselle rakastavan kodin!

  Kadulla orvoksi jäänyt lapsi on vaarassa joutua sairauksien, hyväksikäytön tai ihmiskaupan uhriksi.Sinun avullasi vaarassa oleva lapsi saa kodin, jossa hän voi elää turvassa ja rakastettuna.

  Ryhdy tänään kummiksi ja annat lapselle rakastavan kodin, koulutuksen ja tulevaisuuden.

  POP-UP Kummi

  Toiveeni lapsen maanosasta tai maasta:

  Toiveeni lapsen sukupuolesta

  Minulle sopiva kummimaksu / kk:

  Minulle sopiva kummimaksu / kk:

  Anni 8v ei joudu enää pelkäämään

  Lomake

  POP-UP kk-lahjoittaja

  Minulle sopiva kuukausilahjoitus / kk:

  Minulle sopiva kuukausilahjoitus / kk: