Etusivu | SOS-Lapsikylä
Muuta tekstin kokoa
 • Sandra Sydäntä murtaa
 • Kummilapsi Perla
 • Elli anna lapselle koti

  Nyt on aika välittää - Ryhdy tänään kuukausilahjoittajaksi

  Ei lasta maailman, kukaan voi karkoittaa.

  Telepatialla mulle sanoit, nyt on aika välittää. Tarvitaan siihen vähintään, kaikki jotka kykenee.

  Näin laulaa vasta 11-vuotias Sandra välittämisestä ja lasten maailmasta. Sandra muistuttaa meitä aikuisia jokaisen lapsen oikeudesta turvalliseen lapsuuteen. Valitettavasti turvallinen lapsuus on toiveunta tuhansille Suomessa asuville lapsille.

  Yli 18 000 lasta ei voi asua omassa kodissaan. Lähes 100 000 lasta tarvitsee muuta lastensuojelun apua ja tukea. Päihde- ja mielenterveysongelmien viedessä vanhempia, lapset jäävät ilman huolenpitoa.

  Sinun avullasi voimme tarjota huostaan otetuille lapsille turvallisen kodin, jossa lapsesta  huolehtivat sijaisvanhemmat sekä koko ympäröivä kyläyhteisö.

  Nyt on aika välittää - ryhdy tänään kuukausilahjoittajaksi!

  26.03.2015 KUTSU: FC TPS ja Turun seudun urheiluakatemia yhteistyöhön Kaarinan SOS-lapsikylän kanssa

  TPS jalkapallo, Turun Seudun Urheiluakatemia ja Skating Club Turku käynnistävät lasten ja nuorten liikuntaa edistävän yhteistyön Kaarinan SOS-lapsikylän kanssa.

  25.03.2015 Uutta virtaa lasten ja perheiden palveluun

  Näyttää siltä, että suomalainen lasten ja perheiden palvelu, lastensuojelu mukaan lukien, on vahvassa muutosprosessissa. Jos tämä johtaa siihen, että lapsia ja perheitä voidaan auttaa aikaisemmin - ennen vaikeuksien kärjistymistä - olemme hyvällä tiellä.

  23.03.2015 Kaarinan SOS-lapsikylä etsii vapaaehtoisia eroneuvo-toimintaan

  Vapaaehtoiset toimivat vertaistukijoina Eroneuvo-tilaisuuksissa eroa harkitseville ja eronneille vanhemmille sekä heidän läheisilleen.

  18.03.2015 Kadottaako sote-uudistus mahdollisuuden ongelmien ennaltaehkäisyyn?

  Viime viikkojen suuri pettymyksen ja helpotuksenkin aihe on ollut sote-uudistuksen kaatuminen tämän hallituksen osalta lopullisesti. Selvää kuitenkin on, että uudistusta tarvitaan. Millainen siitä uuden hallituksen muovaamana tulee, jää nähtäväksi. Nyt kun aikalisä on käsillä, kannattaisi se mielestämme käyttää viisaan kokonaisuudistuksen suunnitteluun.

  Kaikki tuoreet uutiset & tiedotteet

  Tarinoita SOS-lapsikylistä

  Äiti-Rosárian vaikea päätös

  Rosárialle lapsikylävanhemmuus Maputon SOS-lapsikylässä on tuonut mukanaan vaikeita päätöksiä. Kahdella hänen lapsistaan oli fyysinen vamma, jonka takia heidän oli hyvin vaikea kävellä.

  Taistelujen väheneminen saa Luhanskin huokaisemaan helpotuksesta

  Luhanskilaiset ovat iloisia, että pommitukset ovat vähentyneet tulitaukosopimuksen takia. Konflikti on uuvuttanut monet ja aiheuttanut paljon pelkoa.

  Liberiassa koulut avautuvat jälleen

  Monet koulut Ebolan runtelemassa Liberiassa, mukaan lukien SOS Hermann Gmeinerin kansainvälinen koulu ja SOS päiväkoti Monroviassa avattiin jälleen.

  Tapiolan SOS-lapsikylässä kisattiin leikkimielessä kokkisodassa

  Tapiolan SOS-lapsikylässä järjestettiin Kokkisota à la française kokkaustempaus kylän lapsille. Lapset pääsivät kisaamaan leikkimielessä kokkisodassa ja opettelemaan ruuan valmistusta ammattikokkien Sami Garamin ja Oliver Hurskaisen johdolla.

  Uusi koti, uusi elämä

  Pitkän odotuksen jälkeen maanjäristykessä orvoiksi jääneet lapset pääsevät muuttamaan upouuteen SOS-lapsikylään Haitin Les Cayesissa.

  Vaikeuksien kautta voittoon

  Haitin tuhoisan maanjäristyksen jälkeen alkoi myös Nicolen SOS-lapsikyläperheen tarina. 9-vuotias Charles on ujo ja suloinen poika. Nicole on tehnyt paljon työtä antaakseen pojalle ylimääräistä huomiota ja tukeakseen tämän itseluottamusta.

  Sulje

  Tänäkin yönä liian moni lapsi nukkuu kadulla aivan yksin - kummina voit auttaa!

  Miljoonat Monan kaltaiset orvoksi jääneet lapset joutuvat selviytymään omillaan: vailla isää ja äitiä, vailla kotia ja ilman toivoa tulevaisuudesta.

  Alle eurolla päivässä sinä voit tarjota orvoksi jääneelle lapselle rakastavan kodin!

  Kadulla orvoksi jäänyt lapsi on vaarassa joutua sairauksien, hyväksikäytön tai ihmiskaupan uhriksi.Sinun avullasi vaarassa oleva lapsi saa kodin, jossa hän voi elää turvassa ja rakastettuna.

  Ryhdy tänään kummiksi ja annat lapselle rakastavan kodin, koulutuksen ja tulevaisuuden.

  POP-UP Kummi

  Toiveeni lapsen maanosasta tai maasta:

  Toiveeni lapsen sukupuolesta

  Minulle sopiva kummimaksu / kk:

  Minulle sopiva kummimaksu / kk:

  Anni 8v ei joudu enää pelkäämään

  Lomake

  POP-UP kk-lahjoittaja

  Minulle sopiva kuukausilahjoitus / kk:

  Minulle sopiva kuukausilahjoitus / kk: