Elli haluaa turvallisen kodin - sinä voit auttaa!

Sormia ja varpaita palelee taas, mutta Elli ei uskalla mennä vielä kotiin. Nälkä  kurnii vatsassa, mutta kotona odottaa vain kasa pulloja ja remuavat aikuiset.

Ellin kokema turvattomuus on monen suomalaisen lapsen todellisuutta. Päihde- ja mielenterveysongelmien viedessä vanhempia, lapset jäävät vaille huolenpitoa. 

Kaltoinkohdellut ja heitteille jääneet lapset tarvitsevat tukeamme, sillä he ovat erittäin haavoittuvassa asemassa niin omassa kodissaan kuin sen ulkopuolellakin.

SOS-Lapsikylä on olemassa Ellin kaltaisia lapsia varten. Sinun avullasi voimme tarjota huostaan otetuille lapsille turvallisen kodin, jossa lapsesta  huolehtivat sijaisvanhemmat sekä koko ympäröivä kyläyhteisö.

Kuukausilahjoittajana autat meitä tarjoamaan Ellin tavoin kovia kokeneelle lapselle rakastavan kodin!

Ryhdyn kuukausilahjoittajaksi

Haluan auttaa kuukausilahjoittajana

Minulle sopiva kuukausilahjoitus / kk:

Minulle sopiva kuukausilahjoitus / kk:

Haluan viestintää

SOS-Lapsikylä Facebookissa:

Jaa tämä sivu ystävillesi ja autat levittämään sanaa avuntarpeesta:

Kuukausilahjoittajana autat meitä tarjoamaan Ellin kaltaiselle vanhempiensa huolenpidon menettäneelle lapselle:

Vanhemman

Lapsikylävanhempi on lapsille turvallinen aikuinen, joka on sitoutunut lapsiin jakaen yhteisen kodin ja arjen heidän kanssaan.

Kodin

Lapsen oma paikka, jossa opetellaan elämän perusasioita. Kodissa lapsi huomioidaan omana ainutlaatuisena itsenään.

Sisarukset

SOS-Lapsikylässä lapset saavat kasvaa yhdessä sisaruksina jakaen yhteisen historian ja rakentaen yhteistä tulevaisuutta.

Kylän

SOS-lapsikylissä kodit muodostavat toisiaan tukevan kyläyhteisön, joka on lapselle tuttu ja turvallinen ympäristö ja hyvä paikka kasvaa.

Tietoa SOS-Lapsikylästä ja lahjoituksesta:

  • SOS-Lapsikylä on voittoa tavoittelematon organisaatio

    SOS-Lapsikylän toiminnan ja varainhankinnan tulot ohjataan perheiden ja lasten hyvinvoinnin lisäämiseen. Emme tavoittele emmekä jaa voittoa yksityisille henkilöille. 

  • Kuukausilahjoituksen kesto

    Kuukausilahjoittaminen on vapaaehtoista eikä sitoutumista tietyksi määräajaksi edellytetä. Pitkäjänteinen työmme Suomessa kovia kokeneiden lasten ja perheiden auttamiseksi ei olisi mahdollista ilman kuukausilahjoittajiemme tukea. Avun tarpeen jatkuvasti kasvaessa, toivomme, että voit jatkaa tukemistamme pitkään.