Erityisen tuen vai lastensuojelun tarpeessa oleva lapsi? SOS-webinaari 27.8.

16.5.2024
Lastensuojelussa tapahtuu

Klo 14.30–16

Tervetuloa elokuun SOS-webinaariin!

Elokuun SOS-webinaarissa SOS-lapsikylän lapsioikeuslakimies Mirjam Araneva käy käytännönläheisesti ja tiiviisti läpi sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain mukaisia kriteeristöjä erityisen tuen tarpeessa olevan lapsen ja lastensuojelun asiakkuuden edellytykset täyttävän lapsen tunnistamisen helpottamiseksi ja sen varmistamiseksi, että lapsi ohjautuu oikea-aikaisesti tuen tarvetta parhaiten vastaavien riittävien ja vaikuttavien palvelujen piiriin.  

Webinaari on maksuton ja kaikille avoin ja se on erityisesti suunnattu lasten parissa työskenteleville sosiaalialan ammattilaisille.

Etkö ehdi osallistumaan?

Ei huolta. Kerro, mistä SOS-webinaarista olet kiinnostunut. Lähetämme sinulle linkin tallenteeseen haluamastasi webinaarista sähköpostitse. Ota yhteyttä sos-webinaari@sos-lapsikyla.fi

Mikä on SOS-webinaari?

SOS-webinaarit tarjoavat sosiaalityöntekijöille ja alan ammattilaisille tietoa ja ajatuksia ajankohtaisista aiheista. Tule kuulemaan asiantuntijoitamme! Webinaarit vievät päivästäsi vain hetken ja ovat täysin maksuttomia.