SRV tukemaan SOS-Lapsikylän Unelmista Totta -toimintaa

18.4.2024
Uutiset

SOS-Lapsikylä ja Rakennusyhtiö SRV ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Lahjoitusvarat ohjataan SOS-Lapsikylän Unelmista totta -harrastustukitoimintaan. Unelmista totta -toiminnan avulla tuetaan vähävaraisia perheitä, jotta lapset voisivat aloittaa harrastuksen tai jatkaa harrastustaan.

SRV:n ja SOS-Lapsikylän yhteistyössä on yhtiön strategian mukaisesti tärkeää kantaa elinkaariviisaasti vastuuta myös tulevien sukupolvien hyvinvoinnista.

SRV:n ja SOS-Lapsikylän yhteisenä tavoitteena on edistää lapsille ja nuorille yhdenvertaisia mahdollisuuksia harrastaa, ja sitä kautta torjua eriarvoisuutta. Samalla tuetaan lasten ja perheiden positiivista kiinnittymistä yhteiskuntaan. Nämä tavoitteet ovat yhdenmukaisia SRV:n vastuullisuusstrategian kanssa.

”Yhteistyö SOS-Lapsikylän kanssa sopii erityisen hyvin elinkaariviisaaseen ajatteluumme. Yhteistyön kautta mahdollistamme liikunnallisen elämäntavan juurtumisen lapsille, joilla ei muutoin olisi mahdollisuutta harrastaa. Tämä toivottavasti kannustaa liikkumiseen ja terveyden vaalimiseen elämän kaikissa vaiheissa, SRV:n viestintä- ja markkinointijohtaja Miia Eloranta sanoo.

”Elinkaariviisaan rakentamisen lisäksi meille on tärkeää aina kysyä ja kuunnella sidosryhmiämme. Yhteistyö SOS-Lapsikylän kanssa oli henkilöstömme valitsema sponsorointikohde, mikä on meille arvokasta merkityksellisen ja meille sopivan yhteistyöohjelman lisäksi.”

”Olemme todella iloisia ja kiitollisia yhteistyön aloittamisesta SRV:n kanssa ja myös siitä, että kohteeksi valikoitui juuri lasten harrastamisen tukeminen. Harrastamisella on tutkitusti pitkäkestoisia vaikutuksia lasten ja nuorten hyvinvointiin ja on hienoa, että SRV kokee tämän arvokkaaksi kohteeksi yhteistyöllemme”, sanoo SOS-Lapsikylän yrityskumppanuuspäällikkö Maria Ulvinen.

”Vaikka olemme pystyneet kasvattamaan harrastuksiin jaettavien varojen määrää, edelleen olemme tilanteessa, missä saamme hakemuksia enemmän kuin mihin pystymme vastaamaan. SRV:n yhteistyöllä pystymme kuromaan tätä kuilua kiinni ja tarjoamaan entistä suuremmalle joukolle lapsia ja nuoria mahdollisuuksia harrastaa,” Ulvinen sanoo.

Lisätiedot:

SOS-Lapsikylä, Maria Ulvinen
Yrityskumppanuuspäällikkö
0400 436 493, maria.ulvinen@sos-lapsikyla.fi  
Unelmista.fi

SRV, Miia Eloranta

Viestintä- ja markkinointijohtaja
050441422, miia.eloranta@srv.fi

SRV on suomalainen rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Rakennamme kestävämpää ja vastuullisempaa, taloudellista arvoa vaalivaa sekä ympäristön ja ihmisten hyvinvoinnin huomioivaa kaupunkiympäristöä. Kutsumme tätä lähestymistä elinkaariviisaudeksi. Tuomme aidon innostuksen ja läsnäolon mukanamme jokaiseen kohtaamiseen, ja kuunteleminen on yksi tärkeimmistä tavoistamme toimia. Sillä uskomme siihen, että vain keskustelun kautta maailma voi muuttua.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 610 miljoonaa euroa. Noin 800 SRV:läisen lisäksi työllistimme noin 3 300 kumppanin verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja

srv.fi