Naisten Kymppi yhteistyössä SOS-Lapsikylän kanssa 

12.4.2024
Uutiset

Naisten Kymppi tekee yhteistyötä SOS-Lapsikylän Unelmista totta -harrastustukitoiminnan kanssa. Unelmista totta -harrastustuki on lasten ja nuorten ohjatun ja säännöllisen harrastamisen tukimuoto. Pienituloiset perheet voivat hakea harrastustukea, mikäli lapsen harrastuksen aloittaminen tai jatkaminen ei olisi perheen taloudellisen tilanteen vuoksi muuten mahdollista.  

Harrastustuen avulla pyritään vähentämään lasten ja nuorten vapaa-ajan vieton eriarvoistumista ja syrjäytymistä. Toiminta rahoitetaan lahjoitusvaroin ja jokainen lahjoitus on tärkeä, jotta yhä useampi lapsi ja nuori voisi saada tarvitsemansa tuen.  

Tänä vuonna 40-vuotisjuhlaa viettävä Naisten Kymppi järjestetään jälleen Helsingissä 25. toukokuuta. Tapahtuma kokoaa yhteen eri-ikäisiä kuntoilijoita liikunnan, monipuolisen ohjelman ja iloisen tunnelman äärelle. 

”Naisten Kymppi tekee mielellään tällaista yhteistyötä, kun kohteena on lasten hyvinvointi ja ennen kaikkea lasten liikuttaminen,” Naisten Kympin tapahtumapäällikkö Miia Laaksonen kertoo. 
 
Naisten Kymppi kerää yhteistyössä SOS-Lapsikylän kanssa lahjoitusvaroja SOS-Lapsikylän Unelmista Totta- harrastustukitoiminnalle. 
 
Lahjoita 10 euroa lähettämällä viesti SOSKYMPPI numeroon 16155
Lahjoita haluamasi summa MobilePaylla tästä linkistä.
Tai QR- koodilla:

 
Lisätietoja: 
 
SOS-Lapsikylä 
Maria Ulvinen 
Yrityskumppanuuspäällikkö 
maria.ulvinen@sos-lapsikyla.fi

Suomen Urheiluliitto ry 
Miia Laaksonen
Tapahtumapäällikkö
miia.laaksonen@sul.fi

www.naistenkymppi.fi 
unelmista.fi