LäksyApuun aamunavaus 23.4.

Tapahtumat

Tiedätkö lapsen, joka voisi hyötyä läksyjen tekemisestä yhdessä aikuisen kanssa? Tai lapsen, jolla on koulumotivaatio kadoksissa?

Tulkaa kuuntelemaan koko luokan voimin, miten SOS-Lapsikylän LäksyApuu-chat voi tukea koulunne oppilaita matalalla kynnyksellä! Ylä- ja alakouluille suunnatun yhteisen etäaamunavauksen teemana on koulumotivaatio: miksi motivaatio on joskus kadoksissa ja miten sitä voi koittaa lisätä?

Koulunkäyntiin voi liittyä erilaisia haasteita, joihin tarjoamme tukea. On tärkeää, että koulun aikuiset ovat tietoisia palvelustamme ja voivat ohjata lapsia avun piiriin. Lapsella on oikeus hakea ja saada apua.

LäksyApuun aamunavaus järjestetään tiistaina 23.4.2024 klo 9–9.30 virtuaalisesti Teams-sovelluksen kautta. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Hankala läksy? Tarvitset tukea, kun luet kokeisiin? Vai haluatko vain jutella koulunkäynnistä. LäksyApuussa lasta kuunnellaan ja tuetaan. 

LäksyApuu tarjoaa oppilaille tukea läksyjen tekemiseen etätoteutuksena kello 14-20 sunnuntaista torstaihin. Läksyavun kohderyhmää ovat oppilaat luokilla 4-9. LäksyApuu-toiminta on kaksikielistä. LäksyApuu-chatin verkkosivuille pääset tästä.