SOS-Lapsikylän ja kaasuyhtiö Linden pitkäaikainen yhteistyö jatkuu – 15 000 euron lahjoitus Apuu-chatille

7.2.2024
Uutiset

Suomen johtava teollisuuskaasuyhtiö Linde on tehnyt 15 000 euron lahjoituksen SOS-Lapsikylälle. Nestekaasupullokeräyksestä tullut tuotto kohdistetaan Apuu-chatille, jonka kautta lapset ja nuoret saavat luotettavan aikuisen apua huoliinsa ja ongelmiinsa.

”Vastuullisuus ja yhteisöllisyys ovat Lindelle tärkeitä arvoja. Haluamme työyhteisönä kantaa sosiaalista vastuuta ja tehdä hyvää erityisesti heikommassa asemassa olevien lasten tukemiseksi. Meistä on yrityksenä hienoa olla mukana tukemassa tärkeää työtä, jota SOS-Lapsikylässä tehdään. Lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen on panostamista tulevaisuuteen, ja tässä haluamme olla mukana”, sanoo Linden nestekaasumyynnistä vastaava Johan Ginman.

Ginman iloitsee siitä, että yhteistyö SOS-Lapsikylän kanssa on vuosien varrella kehittynyt suotuisasti. Tänäkin vuonna keräyspotti kasvoi 15 000 euroon Linden onnistuneen grillikauden komposiittikampanjan ansiosta.

Myös SOS-Lapsikylän yrityskumppanuuspäällikkö Maria Ulvinen on kiitollinen pitkään jatkuneesta hedelmällisestä yhteistyöstä.

”Linde on SOS-Lapsikylän pitkäaikainen kumppani ja olemme hyvin iloisia siitä, että yhteistyömme on jatkunut vuodesta toiseen. Teetimme jokin aika sitten tutkimuksen tavoista, millä suomalaiset haluavat osallistua hyväntekeväisyyteen. Yhdeksi suosituimmaksi tavaksi nousi lahjoittaminen osana jonkin tuotteen tai palvelun ostamista. Tällöin lahjoittaminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Linden kanssa tehtävällä yhteistyöllä tämä täyttyy hienosti – kun valitsee Linden komposiittinestekaasupullon omaan käyttöön, saa myös hyvän mielen siitä, että osallistuu samalla lasten ja nuorten hyväksi tehtävän työn tukemiseen. Tämä on sekä meille että Lindelle tärkeä asia”, kertoo Ulvinen.

”Yritysten rooli yhteiskuntavastuullisuustyössä tulee mielestämme kasvamaan ja siihen pyrimme myös Lindellä aktiivisesti”, Ginman summaa.

Lue lisää Apuu-chatista tästä.