Tervetuloa 22.4.2024 alkavaan Jyväskylän tukiperhevalmennukseen!

6.2.2024
Tapahtumat
Poika leikkilennokin kanssa istuu isän olkapäillä.

Olisiko sinulla aikaa lapselle? Tukiperhettä tarvitsevat eri-ikäiset lapset, jotka ovat erilaisissa elämäntilanteissa. Lapsi käy tukiperheessä keskimäärin yhden viikonlopun kuukaudessa. Tukiperheenä tuet lapsen koko perhettä antaen lapselle turvallisen aikuisen aikaa ja samalla lapsen vanhemmalle omaa aikaa.

Ammatilliseksi tukiperheeksi sopii perhe, jossa yhdellä vanhemmalla on soveltuva sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan koulutus. Ammatilliseen tukiperheeseen tulevilla lapsilla on erilaisia erityistarpeita, joihin ammatillinen tukiperhe osaa paremmin vastata. Tukiperheenä toimiessasi perheessäsi käy tukilapsi tai lapsia noin kerran kuukaudessa.

Seuraava tukiperhevalmennus käynnistyy Jyväskylässä 22.4.2024.

Aikataulu ja teemat:
Maanantaina 22.4. klo. 16.30–18.30 tapaaminen on etäkerta Teamsin välityksellä. Teams-linkki valmennuskerralle lähetetään lähempänä valmennusta.
Lauantaina 4.5. klo. 9.00–16.00 tapaaminen on livenä Jyväskylän SOS-Lapsikylässä os. Ristonmäentie 40820 Haapaniemi. 

Ammatillisille tukiperheille on  lisäksi kaksi erillistä Teams klo 16.30-19.00 verkko- ja -tapaamiskertaa, joiden ajankohta ilmoitetaan livepäivässä 4.5.2024 .

Lisäksi valmennukseen kuuluu itsenäisesti opiskeltavaa materiaalia ennen valmennuksen alkua, sekä kirjallisia kotitehtäviä ja sovimme erikseen kotikäynnit tukiperheeseen. Näistä jutellaan myös lisää valmennuksessa.

Ilmoittautuminen 17.4. mennessä tästä linkistä >>

Yhteydenotot:
Seija Koskinen
p. 044 741 0625
seija.koskinen@sos-lapsikyla.fi