LäxHjälpen och Sekasin-chattens virtuella morgonsamling 23.1.2024

9.1.2024
Tapahtumat

Hej, du som arbetar med elever i årskurserna 4–9! Känner du en elev som skulle kunna ha nytta av att göra läxorna tillsammans med en vuxen? Eller kanske du har träffat en elev som skulle behöva få prata anonymt med en trygg vuxen?

Kom och lyssna tillsammans med hela klassen på vad LäxHjälpen och Sekasin-chatten kan erbjuda barn och unga. Temat för morgonsamlingen är ork i skolan. Vi vill erbjuda stöd när skolgången känns utmanande. Elever har rätt att söka och få hjälp anonymt.

Morgonsamlingen hålls tisdagen den 23.1 kl. 9.00–9.30.

Barn har alltid rätt att söka och få hjälp. På SOS Barnbyar har vi under de senaste åren utvecklat nya former av digitalt arbete för att bättre kunna hjälpa och stödja barn och ungdomar på ett tillgängligt sätt.

Alla elever i årskurserna 4–9 är välkomna att delta tillsammans med sina lärare. Anmäl din klass nu! Sista anmälningsdag 21.1.

Teams-länken skickas till de anmälda via e-post närmare evenemanget.

Varmt välkommen!