Nellin ja Vihreän Ketun joulupäivä jatkaa SOS-Lapsikylän ja DNA:n yhteistä Satuillaan-sarjaa

7.12.2023
Uutiset

SOS-Lapsikylän ja DNA:n Satuillaan-sarja täydentyy uudella joulusadulla. Satuhetkien tarjoamisella halutaan osoittaa huomiota yhdessäolon ja myönteisten kohtaamisten merkitykselle. Vuonna 2019 syntynyt Satuillaan-satusarja on osa DNA:n ja SOS-Lapsikylän yli kymmenvuotista yhteistyötä.

Digitaalisten palvelujen parissa toimiva DNA Oyj on löytänyt vaikuttavan tavan tukea lasten ja nuorten kohtaamisia erityisesti matalan kynnyksen auttamiseen keskittyvien digipalveluiden avulla. Yhteistyö SOS-Lapsikylän kanssa on jatkunut jo vuodesta 2011.

Pitkän ja kestävän yhteistyön nimittäjiä niin DNA:lle kuin SOS-Lapsikylälle ovat kodin turvallisuus ja kohtaava vuorovaikutus.

”Yhteistyöllä autamme luomaan turvallisen kodin ilmapiiriä lapsille ja nuorille, poistamme eriarvoisuutta ja lisäämme lasten osallisuuden kokemusta yhteiskunnassa”, DNA:n viestintäpäällikkö Helena Vartiainen sanoo.

”Sekä Apuu-chatin kautta lapsille ja nuorille tarjottavassa avussa, että satuhetkien tuomisessa perheiden iloksi, on kyse myönteisten kohtaamisten ja yhdessäolon merkityksestä sekä saavutettavan tuen tarjoamisesta.” Satuhetkillä halutaan mahdollistaa lapsille rauhallisen yhdessäolon hetkiä oman perheen tai kenen tahansa lapselle merkityksellisen aikuisen kanssa.

Myös SOS-Lapsikylän yritysyhteistyöpäällikkö Maria Ulvinen iloitsee pitkäaikaisesta yhteistyöstä DNA:n kanssa.

”On todella tärkeää, että erilaiset yritykset lähtevät tekemään kanssamme yhteiskuntavastuutyötä ja jakavat kanssamme ajatuksen siitä, että jokaisella lapsella on oikeus turvalliseen elämään”, Ulvinen toteaa.

Nellin ja Vihreän Ketun joulupäivä -sadussa jouluaatto on ohi, mutta joulun taika leijailee vielä kaikkialla. Vihreä Kettu vie Nellin satumaiselle matkalle taikamaailmaan perheensä luo ja Nelli huomaa, kuinka helppoa on jakaa jouluiloa.

Kaikki Satuillaan-sadut ovat sekä luettavissa että kuunneltavissa äänisatuna. Tästä pääset satujen maailmaan!

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,6 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli 997 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1 700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö.  Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi, X:ssä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.