Stadium-yhteistyö jatkuu – uusilla harrastusstipendeillä tuetaan lapsia ja nuoria

9.11.2023
Uutiset
kuusi nuorta lasta urheiluvaatteissa seisoo vierekkäin urheilukentällä

Stadiumin ja SOS-Lapsikylän yhteistyö on jatkunut vuodesta 2016. Vuosien aikana Stadium on ollut vapaaehtoisten voimin mukana erilaisissa tapahtumissa ja myymälöiden tuotemyyntikampanjoiden tuotto on lahjoitettu SOS-Lapsikylän toiminnan hyväksi.

Stadiumin visio on liikuttaa maailmaa – tänään ja huomenna. Tästä ajatuksesta virisi yhteistyön kohdistaminen lasten ja nuorten harrastamisen unelmien tukemiseen. Stadiumin tuen avulla jaetaan harrastusstipendejä lapsille ja nuorille, jotta rakas harrastus voi jatkua tai alkaa perheen taloudellisesta tilanteesta huolimatta.

”Tämä on meille luonteva yhteistyön jatkumo SOS-Lapsikylän kanssa. Unelmista totta -harrastustuella tavoitellaan samoja asioita kuin mitä olemme kestävän kehityksen strategisiin tavoitteisiimme kirjanneet: Haluamme edistää terveellisiä elämäntapoja ja luoda parempaa hyvinvointia nykyisille ja tuleville sukupolville,” Stadiumin urheilusta vastaava markkinointipäällikkö Patrizia Nilsson kertoo.

”Unelmista totta -harrastustuella on pystytty parantamaan lasten ja perheiden hyvinvointia ja haluamme olla mukana tukemassa vaikuttavaa toimintaa tarpeen kasvaessa yhteiskunnassamme”, Nilsson jatkaa.

Myös SOS-Lapsikylän yritysyhteistyöpäällikkö Maria Ulvinen iloitsee pitkäaikaisen yhteistyön jatkumisesta.

”On hienoa, että meillä on yrityskumppaneita, joiden kanssa yhteistyö elää ajassa – se muuttuu yhteiskunnallisen tarpeen ja tilanteen mukaan,” Ulvinen toteaa.

SOS-Lapsikylän Unelmista totta -harrastustuen avulla on autettu jo tuhansia lapsia mieleisen harrastuksen pariin eri puolella Suomea. Haastavassa elämäntilanteessa elävä perhe voi hakea harrastustukea yhteen säännölliseen harrastukseen, mikäli lapsen harrastuksen aloittaminen tai jatkaminen ei olisi muuten mahdollista. Vuonna 2022 harrastustuella autettiin lähes 1900 lasta ja nuorta. Harrastustukea on jaettu yli 40 eri harrastusmuotoon.

Lisätietoja:

SOS-Lapsikylän yritysyhteistyöpäällikkö Maria Ulvinen
p. 0400 436 493
maria.ulvinen@sos-lapsikyla.fi